Neler Yeni

İntel mi Amd mi ?

Erhan_78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Erhan Gürleyik
Paran varsa intel yoksa amd

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
İntel için alman gereken anakart z serisi anakartlar ve genelde çok pahalılar. Amd içinse öyle değil ve aldığın bir am4 anakartla neredeyse tüm amd işlemcileri kullanabiliyorsun. Bunu iyi düşün bence.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
kaptan intel kullanıcısı olarak sana şöyle yazayım paran varsa inteli öneririm o kadar kötü bir işlemci değil bu arada işlemcim i5 9400f gelelim sıcaklığa o kadar sıcaklamıyor zaten cpu 100de 100 çok zor kullanır o yüzden sıkıntı çıkarmaz benim eski bilgisayarımda e5200 vardı onun soğutucusuyla i5 9400fin soğutucusu aynı görünüyor belki içi farklıdır bilemem ama görünüşü aynı intel amdye göre daha fazla fps farkı sunuyor ben imzamdaki sistemi 4600e aldım yani amd hazır sistemleride genelde 4600dü o zamanlar 3hafta önce felandı aldığımda şu zamana kadar sıkıntısını göremedim benim anakart zaten 9. ve 8. nesili bios updatesiz çalıştırıyor heralde tam emin değilim ama çok güçlü bir oyuna girdiğinizde gta 5 gibi very high high arası benim ayarlarım ama herşeyi fulleyince bi anda yüzde 70 80 felan kullanıyor zaten ben görüntü manyağı değilim o yüzden gta 5i very high high arası kullanıyorum şurdada benim very high high arası görüntü ayarlarımla çektiğim 1dklık video vardı çok az gpu ve cpu kullanımı yüzünden çekmiştim
fakat shiftdelete moderatörleri bana şöyle yazdı senin bilgisayarın kötü bir bilgisayar değil o yüzden az cpu ve gpu kullanımı normal dedi bencem paran varsa intel paran yoksa amd
burdada fps farkını görebilirsin

Top Bottom