T.P.G.
80+ Titanium
Tarihinden çok kime rakip olduğuna bakmak önemli .Hocam 3. nesil 2019 temmuzda çıktı benim bildiğim 10 nesil ise 2020 mayıstı galiba.
Tarihinden çok kime rakip olduğuna bakmak önemli .Hocam 3. nesil 2019 temmuzda çıktı benim bildiğim 10 nesil ise 2020 mayıstı galiba.
Sonunda bilgili birisi.1- zam olayı mantıksız evet.
2- 10700KF için anakart da gerek, 5600X'e B550M S2H bile takarak kullanırsın sorunsuz
3- 5800X'in 10850K'dan daha iyi olması?
4- Biri OC olmayan 2666MHz sınırlı bir işlemci ve sonradan çıkan bir işlemci.
3600 konusunda haklısın.
Bir sürü sızıntı var, 11900K gerçek ve 8c 16t.Öyle bir işlemci yok
DoğruTarihinden çok kime rakip olduğuna bakmak önemli .
Amd, gamepower ve sharkoon fanboylarına karşı direnç kazandım. Sinirlenmiyorum artıkBugün denk geldiğim 2. AMD fanboyu bu artık AMD fanboylarına karşı bordo bereliyim
Ben kesin bilgi olmadan yorum yapmama hakkımı kullanıyorum. Sonuçta daha 11 çıkmadı.Bir sürü sızıntı var, 11900K gerçek ve 8c 16t.
Tamam sana ne diyelim , rampage fanboy, intel fan boy?Amd, gamepower ve sharkoon fanboylarına karşı direnç kazandım. Sinirlenmiyorum artık
Genelde sızıntılar dogru oluyor ve bu sızıntılara göre çokluda ağır yeniliyor teklide 5900X ile kapışıyor 5950X rakipsiz. Çok ucuz olmazsa kimse almaz.Ben kesin bilgi olmadan yorum yapmama hakkımı kullanıyorum. Sonuçta daha 11 çıkmadı.
Abicim adam akıllı anlatmıyorsunuz ki, tartışmayı kavga yapıyorsunuz anlayacaksa da anlamıyor.Bugün denk geldiğim 2. AMD fanboyu bu artık AMD fanboylarına karşı bordo bereliyim
Rampage? İntel? Ben Fanboy değilim sen gibi. Eksisi neyse söylerim. Yeri geldiğinde amdye de gömerim yeri geldiğinde intelede.Ben kesin bilgi olmadan yorum yapmama hakkımı kullanıyorum. Sonuçta daha 11 çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam sana ne diyelim , rampage fanboy, intel fan boy?
Nerede kavga yapmışım la sebepleri saymışım adam direk forumu bırakacam falan boş boş işlerle girdi ben doğru dürüst konuştumAbicim adam akıllı anlatmıyorsunuz ki, tartışmayı kavga yapıyorsunuz anlayacaksa da anlamıyor.
Kanka sen bi tık dinazor çağında kalmışsın 9.Nesil ile kendini avutmaya çalışıyorsun yazık ne diyeyim.
Bunlar bana pek adam akıllı tartışma gibi gelmiyor.Senin kankan falan değilim ve çokta umrumdaydın açıkçası senin gibi cahillere bu forumda yer yok .d fan girl seni.d
Yeri geldiğinde bende gömerim. Ve AMD geçen sene öndeydi. Bu sene (2020-2021) Intel 10. Nesil ile öne geçti ama hala arada büyük bir fark yokRampage? İntel? Ben Fanboy değilim sen gibi. Eksisi neyse söylerim. Yeri geldiğinde amdye de gömerim yeri geldiğinde intelede.
Yeri geldiğinde bende gömerim. Ve AMD geçen sene öndeydi. Bu sene (2020-2021) Intel 10. Nesil ile öne geçti ama hala arada büyük bir fark yok
Bu nesilleri takmanıza gerek yok. Asıl olay 2021 sonlarında patlayacak AM5, Intel 10NM ve DDR5 ile.Rampage? İntel? Ben Fanboy değilim sen gibi. Eksisi neyse söylerim. Yeri geldiğinde amdye de gömerim yeri geldiğinde intelede.