- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
14nm eski teknoloji oldu için sorun çıkartıyor overlockda sorun çıkartabiliyor her zamanki intel açık bıraktı gene overlockda
14 nm ile alakası yok bence, 9.nesilde 14 nm olmasına rağmen stabil ve serin çalışıyorlardı. Örneğin i5 9400f 3500x ya da 3600 ikisi de 65 w 7 nm. 14 nm olmasına rağmen bir şekilde daha serindi. Aynı tdp değerine sahip işlemcilerde de farklı tdp değerine sahip işlemcilerde de böyleydi. 14nm+++ ile daha iyi yaptıklarını umuyorum. Tam güzelce çıksın umarım bu sefer pişman etmez.14nm eski teknoloji oldu için sorun çıkartıyor
umarım batırmaz intel gene 9 nesilde olduğu gibi inşallah ısınma sorun olmaz umarım14 nm ile alakası yok bence, 9.nesilde 14 nm olmasına rağmen stabil ve serin çalışıyorlardı. Örneğin i5 9400f 3500x ya da 3600 ikisi de 65 w 7 nm. 14 nm olmasına rağmen bir şekilde daha serindi. Aynı tdp değerine sahip işlemcilerde de farklı tdp değerine sahip işlemcilerde de böyleydi. 14nm+++ ile daha iyi yaptıklarını umuyorum. Tam güzelce çıksın umarım bu sefer pişman etmez.
Bunu işlemciye atamayız; adam açıklama kısmına "küçük değişikler yapacağım, OC yapacağım ve RAMler ile oynayacağım" demiş.
Yazdığım şeye cevabını merak ettim.İntel bilğimiz gibi