Çözüldü✓ Intel UHD Graphics 620 driver sorunu

Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, laptopumda uhd graphics 620 var driverını güncellerken hata alıyorum hatta en son sürümünde pc mavi ekran veriyor tekrar açıldığında eski sürümlerine dönüyor. Bende en son sürümündense 2022 driverını kurayım dedim onda da fotoğraftaki hatayı veriyor. Aslında DDU ile silip yüklemeye de çalışabilirim ama o kadar uğraşmaktansa başka bir forumda 2017 driverını kurup sonra 2022 kurduğunda hata almadığını gördüm. İnternette de 2017 sürümünü bulamadım. Sizce hangisiyle yapabilirim ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-08 095032.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-08 095032.webp
    17.5 KB · Hit: 24
DDU ile silince güncel sürüm yüklenebiliyor, en azından bende böyle olmuştu. Diğer durumda üretici sınırlarına takılıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üreticinin yazılımını kullanmak daha stabil olabilir ayrıca.

DDU ile silince güncel sürüm yüklenebiliyor, en azından bende böyle olmuştu. Diğer durumda üretici sınırlarına takılıyorsun.

Üreticinin yazılımını kullanmak daha stabil olabilir ayrıca.
üretici derken laptopu kast ettiniz değil mi hocam

laptopun üreticisi mesela lenovo ideapad var

laptopun üreticisi mesela lenovo ideapad var
Evet. Ama üretici en güncel sürümü sunmaz genelde. Doğrusu dahili grafik için güncel sürücüye bence çok da gerek yok.

Evet. Ama üretici en güncel sürümü sunmaz genelde. Doğrusu dahili grafik için güncel sürücüye bence çok da gerek yok.
2018 sürümündeydi şuan 2024 sürümü gayet iyi ama şöyle bir şey var benim ikinci ekran kartını görmüyor maalesef bi anda gitti o hatta hata kodu 43 mesajı var bir ara bakmıştım denemiştim bir şeyler ama düzelmemişti onunla ilgili bir bilgin varsa yazarsan sevinirim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-08 151840.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-08 151840.webp
    67.1 KB · Hit: 13
2018 sürümündeydi şuan 2024 sürümü gayet iyi ama şöyle bir şey var benim ikinci ekran kartını görmüyor maalesef bi anda gitti o hatta hata kodu 43 mesajı var bir ara bakmıştım denemiştim bir şeyler ama düzelmemişti onunla ilgili bir bilgin varsa yazarsan sevinirim
ben başka gün bununla iligi konu açarım

Donanımsal bir arıza yoksa DDU ile Nvidia sürücüsünü silip Nvidia sitesinden manuel olarak sürücüyü yüklemeyi denediniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,227
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri