Neler Yeni

İntel'e Yönelebiliriz.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Umut
yok kafa o değil yeni sistem topluyoruz 30k bandında 2k'da oyun oynatabilen amacımız bu.
hocam topladığınız sistemden bahsetmediklerinden ne zaman anliyacaksınız arkadaşların bahsettiği soket 2-3 sene sonra o sokette geliştirme yapamayacaksınız o zamandan sonra ne anlamı kalıyor 30k sistemin ha 2-3 yılda bir o kadar sistem toplayacak paranız varsa bir şey diyemeyiz am

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
yok kafa o değil yeni sistem topluyoruz 30k bandında 2k'da oyun oynatabilen amacımız bu.
Böyle bı amaç varsa bunu sıfır yapmak zor gider ikinci el 6900xtni alır paşa paşa oynarsın 2k

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ekin Büyükyağcı
pch goatv4 aldığım için intel kullanıyorum yakın zamanda elime para geçtiğinde bu durumu amdye çeviricem
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam topladığınız sistemden bahsetmediklerinden ne zaman anliyacaksınız arkadaşların bahsettiği soket 2-3 sene sonra o sokette geliştirme yapamayacaksınız o zamandan sonra ne anlamı kalıyor 30k sistemin ha 2-3 yılda bir o kadar sistem toplayacak paranız varsa bir şey diyemeyiz am
2-3 sene değilki o soket bitti tamamen yeni bir işlemci gelmeyecek

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Umut
pch goatv4 aldığım için intel kullanıyorum yakın zamanda elime para geçtiğinde bu durumu amdye çeviricem

2-3 sene değilki o soket bitti tamamen yeni bir işlemci gelmeyecek
gelmediğini biliyorum zaten o yüzden 2 senede bir sistem değişecek kadar iyiyse durumu Intel geçebilir

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Yunus Emre Uzun
30kya 2k sistem şuan zor görünüyor en düşük 7700xt falan lazım fiyatları malum, ayrıca 30k değil 31 olsun AMD olsun bana kalırsa.
ikinci eli karıştırmak lazım hocam yoksa 30a 2k fazla iddialı ve verimli sonuc vermez

amd öylemi adamlar geçen am4 e işlemci çıkardılar
dedim hocam konunun en başında ama arkadaş anlamamakta ısrarcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
anladım olayı'da dolar artıyor artmaya devam ediyor malesef bu durumda ezilen biz oluyoruz o yüzden mantıklı olan işini gören işlemci seçip yoluna devam etmek çok fazla ayrıntıya takılmadan o yüzden 7500F alanların gözü yaşlı şuan çünkü ben 5300'e aynı performansı veren işlemci buldum.

ikinci eli karıştırmak lazım hocam yoksa 30a 2k fazla iddialı ve verimli sonuc vermez

30 tane işlemci çıkarsın neye yarar fiyatı yüksek tuttuktan sonra ?

Ricardo Quaresma-

80+ Silver

Yok yani arkadaş illa 30a kapatacaksa başka yolu yok napacak 17-18 7700xt verdi sistemin geri kalanını 13kmi tamamlayacak, eğer 30k tamamlıyorsa 1k koysun soket değişsin AMD seçsin, savunduğu düşünce genel olarak saçma

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Yok yani arkadaş illa 30a kapatacaksa başka yolu yok napacak 17-18 7700xt verdi sistemin geri kalanını 13kmi tamamlayacak, eğer 30k tamamlıyorsa 1k koysun soket değişsin AMD seçsin, savunduğu düşünce genel olarak saçma
O zaman amd 4k ya işlemci yapsaydı aynı 14400F performansını veren neden 6300'e almak zorundayız ? almıyorum kardeşim.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Umut
anladım olayı'da dolar artıyor artmaya devam ediyor malesef bu durumda ezilen biz oluyoruz o yüzden mantıklı olan işini gören işlemci seçip yoluna devam etmek çok fazla ayrıntıya takılmadan o yüzden 7500F alanların gözü yaşlı şuan çünkü ben 5300'e aynı performansı veren işlemci buldum.

30 tane işlemci çıkarsın neye yarar fiyatı yüksek tuttuktan sonra ?
hocam ekran kartını ikinci el bulun yine am5 sistem kurarsınız

Israil'e yönelebiliriz diye okudum Allah affetsin.
Kardeşim 7500F daha iyi ciddimisin? Ayrıca imkanı yok o kadar ısınmasına

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
O zaman amd 4k ya işlemci yapsaydı aynı 14400F performansını veren neden 6300'e almak zorundayız ? almıyorum kardeşim.
Alma kardeşim o zaman intelde önü açık soket yapsaydı AMD savunmasaydik burada.

Top Bottom