Fanboy olsam neden i5 12400f kullanayım? Sıfırdan sistem toplayacaksam eski nesile para vermem. AM5 alır ileride işlemci yükseltirim.Siz hepiniz fanboysunuz ben ise rakamlara bakarım sistem toplarım .
Fanboy olsam neden i5 12400f kullanayım? Sıfırdan sistem toplayacaksam eski nesile para vermem. AM5 alır ileride işlemci yükseltirim.Siz hepiniz fanboysunuz ben ise rakamlara bakarım sistem toplarım .
ona kalcak olsan DA 6k ya efsane bir sistem çıkarıyor git ikinci el toplaBenim asıl konuya gelin orası toplama PC'de 34.500 TL sistem oraya gelin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız eğer ben 7500'f seçseydim fiyat 36 bin tl olcaktı o zamanda kimse bu fiyata herkes toplayabilir kardeşim neden bu sistemi alalım diyenler olacaktı yani mantık olarak.
Siz hepiniz fanboysunuz ben ise rakamlara bakarım sistem toplarım .
Torbacı etiketi yapıştırdın adamlaraalanlardan da uzak durun
ayıp oluyo tamam amd daha iyide hazır sistemle aldık bi kerealanlardan da uzak durun
intel almayın aldırtmayın alanlardan da uzak durun
Torbacı etiketi yapıştırdın adamlara![]()
Dayı bu ne neye elimi atsam bi sorunu çıkıyor biz hiç bir şey satın alamayacakmıyız tüh bro be ne güzel sistem toplıcaktım 14400F kafama yatmıştı.ayıp oluyo tamam amd daha iyide hazır sistemle aldık bi kere![]()
![]()
![]()
Kral acaba bu yüksek voltaj'da güç tüketimi yapan işlemciler için mi ? geçerli çünkü benim seçtiğim işlemci 65wat tüketiyor bence benimkisi için geçerli değildir dimi bir'de 2023 Yılından bahsediyoruz ne diyorsun amd'ye gerimi dönelim ?
Tamam kardeşim ver paranı kullan, fanboy felan değilim paranla rezil olma riski varken neden intel alalım hiçmi takip etmiyon haberleri.