yaptı zaten 7500f 5k gibi bir fiyata almıştım bir anda arttı fiyatlar AMD nin de bir etkisi yok ülke şartları böyle maalesefO zaman amd 4k ya işlemci yapsaydı aynı 14400F performansını veren neden 6300'e almak zorundayız ? almıyorum kardeşim.
yaptı zaten 7500f 5k gibi bir fiyata almıştım bir anda arttı fiyatlar AMD nin de bir etkisi yok ülke şartları böyle maalesefO zaman amd 4k ya işlemci yapsaydı aynı 14400F performansını veren neden 6300'e almak zorundayız ? almıyorum kardeşim.
Konunun performans olmadığını ne zaman anlicanIsınmayı geç aynı performansı veriyor hatta 2k'da 4k'da 14400f solluyor kendisini ^^ komik ama gerçek
bunu diyen arkadaşlar 1000 lira ucuza ekran kartı almak için her türlü pazarlığı yaparlardı ^^1000 lira daha ucuz diye ölü soket sistem almam.ikinci elde uyguna düşürsem neyse.
ekran kartı ölü soket mi Allah aşkınabunu diyen arkadaşlar 1000 lira ucuza ekran kartı almak için her türlü pazarlığı yaparlardı ^^
@Mehmet Yılmaz 7500F kullanıyor birde ondan alalım bakalım kim kimi geçiyorIsınmayı geç aynı performansı veriyor hatta 2k'da 4k'da 14400f solluyor kendisini ^^ komik ama gerçek
Wine me dine me dinlenlemeni öneriyorum bi de haplarınızı almanızıBu işlemci benchmark testlerinde neredeyse Amd 7500F ile aynı performansı sergiliyor üstüne üstelik Sıcaklık değerlerine baktığım'da amd 70 derece ise intel 59 derece max taban sıcaklığa çıkıyor bu yüzden arkadaşlar size soruyorum İntel'e geri dönmek mantıklı mı çünkü bu işlemci 5000TL bandın'da 7500F ise şuanda uçurum fiyasko fiyatlardan satılıyor neredeyse 8000 TL bandına çekcekler fiyatını.
Her Video oyun testinde sıcaklıklar amd 7500F 70-80 Derece Video'da intel 14400f ise 55-56 derece'^de çalışıyor ve aynı fps' i veriyor.
Ayrıca 2k ve 4k Lık bir sistem toplayacaksak eğer İkisi'de 2k ve 4k'da aynı fps veriyor hatta ara ara farkla intel amd yi geçiyor ve mantık olarak intel 5000 TL fiyatı amd ise 6400 6300TL karar senin.
Yayın işi yapcaksan intel'de daha iyi 10 çekirdek 2k'da 4k'da amd yi solluyor.
Ölü soket işlemci tartışma yerinde sırf konu değişsin diye ekran kartı soktun işin içinebunu diyen arkadaşlar 1000 lira ucuza ekran kartı almak için her türlü pazarlığı yaparlardı ^^
hani ekran kartını satıp upgrade edebilirsin ya.ölü soket işlemci alırsan upgrade seçeneklerin kısıtlı ya?bunu diyen arkadaşlar 1000 lira ucuza ekran kartı almak için her türlü pazarlığı yaparlardı ^^
Uğraşma ne yaparsa yapsınÖlü soket işlemci tartışma yerinde sırf konu değişsin diye ekran kartı soktun işin içine
ekran kartı ölü soket mi Allah aşkına
1000 lira fazla verip 7000-9000 serisi işlemcileri takabildigin bir soket tarzı almakla 1000 lira az verip daha fazla fiyatı olan ekran kartıyla aynı performansı veren ekran kartını almak aynı mı umarım açıklayıcı olmuştur
Önü açık sistem düşünmeyenler için 14400F vs. güzel bir tercih bencede ama rekabetçi oyunlarda AMD hertürlü tokatlar kusura bakmasın kimse.
Ölü soket işlemci tartışma yerinde sırf konu değişsin diye ekran kartı soktun işin içine
hani ekran kartını satıp upgrade edebilirsin ya.ölü soket işlemci alırsan upgrade seçeneklerin kısıtlı ya?
Uğraşma ne yaparsa yapsın