Mehmet
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,574
Evet belliydi.Bu zaten belli değil miydi?
Evet belliydi.Bu zaten belli değil miydi?
Şimdi şöyle düşünüyorum. Bundan bir kaç sene önce AMD işlemci bilmezdik. Pentiuamlar, i3 4.nesil 5.nesil falan... Her yer her bilgisayar İntel'di. Ama şimdi (Özellikle videoda gördüğüme göre) en çok satılan 10 işlemcinin 9u AMD. İntel inanılmaz bir pazar payı kaybetmekle birlikte sanki satranç masasında rakibine artık taş kaybediyor. Bence AMD'ye kıyasla çok güçlü bir işlemci çıkarıp, bunun da herkesin kullanabileceği bir şekilde pazarlayıp AMD'ye kaptırdığı müşterileri kendine geri kazandırmayı hedeflemeli diye düşünüyorum ben. Sürekli soket değiştirmek alım gücünü zorlaştırdığı için yeni işlemcilerde müşteriye deneme şansı sunmuyor. İntel güven kaybediyor gibi hissediyorum. Fanboyları bile azaldı forumdaintel çatır çatır mal satıyor. hala piyasanın çoğuna sahip. neden değiştirsin ki sistemini? devam
İntel z490 anakartlara bios güncellemesi ile 11.nesil işlemcilere destek veriyor ama bilerek isteyerek h410 ve b460 anakartlara destek vermiyor 11.nesil nesil intel işlemcilere en kısa özeti buVideoyu izlemedim olayı açıklayabilecek var mı?
Komik, şaka değilse acınası.çipset desteklemiyorsa ne yapabilirler
adamlar keyiflerinden desteği kesmedi herhalde niye bu kadar yükleniyorsunuz
BİOS kırılamaz mı ?İntel z490 anakartlara bios güncellemesi ile 11.nesil işlemcilere destek veriyor ama bilerek isteyerek h410 ve b460 anakartlara destek vermiyor 11.nesil nesil intel işlemcilere en kısa özeti bu
Aynı soket aynı mimari köklü bir değişiklik yok neyini desteklemiyor z490 destekliyorsa h410 ve b460 da destekler bilerek isteyerek destek vermiyorlar huylu huyundan vazgeçmiyor işteçipset desteklemiyorsa ne yapabilirler
adamlar keyiflerinden desteği kesmedi herhalde niye bu kadar yükleniyorsunuz
bazı işlemcileri oyun anlamında amd'den daha iyi zaten ama soket konusunda haklısınŞimdi şöyle düşünüyorum. Bundan bir kaç sene önce AMD işlemci bilmezdik. Pentiuamlar, i3 4.nesil 5.nesil falan... Her yer her bilgisayar İntel'di. Ama şimdi (Özellikle videoda gördüğüme göre) en çok satılan 10 işlemcinin 9u AMD. İntel inanılmaz bir pazar payı kaybetmekle birlikte sanki satranç masasında rakibine artık taş kaybediyor. Bence AMD'ye kıyasla çok güçlü bir işlemci çıkarıp, bunun da herkesin kullanabileceği bir şekilde pazarlayıp AMD'ye kaptırdığı müşterileri kendine geri kazandırmayı hedeflemeli diye düşünüyorum ben. Sürekli soket değiştirmek alım gücünü zorlaştırdığı için yeni işlemcilerde müşteriye deneme şansı sunmuyor. İntel güven kaybediyor gibi hissediyorum. Fanboyları bile azaldı forumda![]()
Açık yakalanabilir a320 gibi ama kırabileceklerini sanmıyorum ama neden olmasınBİOS kırılamaz mı ?
aslında en çok satılan amd değil. şöyle kaynak da bırakayım. tomshardwareŞimdi şöyle düşünüyorum. Bundan bir kaç sene önce AMD işlemci bilmezdik. Pentiuamlar, i3 4.nesil 5.nesil falan... Her yer her bilgisayar İntel'di. Ama şimdi (Özellikle videoda gördüğüme göre) en çok satılan 10 işlemcinin 9u AMD. İntel inanılmaz bir pazar payı kaybetmekle birlikte sanki satranç masasında rakibine artık taş kaybediyor. Bence AMD'ye kıyasla çok güçlü bir işlemci çıkarıp, bunun da herkesin kullanabileceği bir şekilde pazarlayıp AMD'ye kaptırdığı müşterileri kendine geri kazandırmayı hedeflemeli diye düşünüyorum ben. Sürekli soket değiştirmek alım gücünü zorlaştırdığı için yeni işlemcilerde müşteriye deneme şansı sunmuyor. İntel güven kaybediyor gibi hissediyorum. Fanboyları bile azaldı forumda![]()
Bence intelin planı insanları daha iyi anakartlara geçirip geleceğe yönelik oynamak yoksa çıkaracağı nesil için böyle yaptığını düşünmiyorumArkadaşlar videoyu izledik durumu gördük. Bence İntel artık sonunu getiriyor. Ama yaptıkları çok saçma değil mi? Acaba hedefleri ne? Ellerinde büyük bir güç kozu mu var acaba ve AMD ile olan bu rekabetinde kendisini şahlandıracak bir teknolojik güçleri mi var? Nasıl "satamıyorken ve başarısızken" böyle güçlü bir karar alabilirler? Düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Video;