Çözüldü✓ İntelmi amdmi almalıyım

Burda konuştuğun şey çok yanlış ben zaten bu sorunlumu değilmi öğrenmek için soruyorum zaten sorunlu olup olmadığını bilsem konu açmam belki kullanıcılar doğrulayacak yada tam tersi kesinlikle sorunlu değildir diyecek
7800x3d al kafan rahat olsun cs filan oynuyorsan arkadaşımda var 600-700 fps alıyor ben ddr5e geçmediğim için geçen aylarda 5700x3d aldım ortalama 500fps alıyorum düşük ayarlarda

Amaç sadece oyun ise en iyisi işlemci amd ekran kartı nvidia.

Eğer amaç yine sadece oyun ise ve fp olsun diyorsanız amd+amd

İntelde sadece orta seviye işlemci ve orta seviye ekran kartında tercihim olur. İ512400f + rtx 4060 gibi ama eğer rakibi aynı fiyatta yada çok az üst farka ryzen 5 5600 + 4060 alırım

İşin birde tercih edilen oyunlar var. Örneğin amd işlemciler önbellek olarak İntelden çok daha iyi Buda online fps oyunlarında ciddi fark yapıyor.

Amaç sadece oyun ise en iyisi işlemci amd ekran kartı nvidia.

Eğer amaç yine sadece oyun ise ve fp olsun diyorsanız amd+amd

İntelde sadece orta seviye işlemci ve orta seviye ekran kartında tercihim olur. İ512400f + rtx 4060 gibi ama eğer rakibi aynı fiyatta yada çok az üst farka ryzen 5 5600 + 4060 alırım

İşin birde tercih edilen oyunlar var. Örneğin amd işlemciler önbellek olarak İntelden çok daha iyi Buda online fps oyunlarında ciddi fark yapıyor.
Ben genelde fps oyunları oynuyorum cs ,pubg gibi ama arada. Bir hikayeli olunlar oynayabiliyorum ama ben genel olarak cs ve pubgde üst düzey bir performas istemekteyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk sistemim olaca
Ben genelde fps oyunları oynuyorum cs ,pubg gibi ama arada. Bir hikayeli olunlar oynayabiliyorum ama ben genel olarak cs ve pubgde üst düzey bir performas istemekteyim ilk sistemim olacağı için en ince ayrıntısına kadar araştiriyorum ki bi hata yapmayayaım

Bazı kişilere sorduğumda amd nin sorunlu olduğunu söylüyorlar

Vede anakart olarak ne alsam çok mantıklı olur
AMD'nin sorunlu olan yeri 5000 ve önceki seri ekran kartları, işlemcide amd intele göre çoğu modelinde daha fiyat performans

Ben genelde fps oyunları oynuyorum cs ,pubg gibi ama arada. Bir hikayeli olunlar oynayabiliyorum ama ben genel olarak cs ve pubgde üst düzey bir performas istemekteyim

İlk sistemim olaca
Hikayeli oyunlar için genelde Intel öneririm ama FPS oyunları için en iyi seçenek olarak X3D işlemcilerden daha iyisi yok. Minimum 7800X3D öneririm.

Ne alaka kardeş, yanılıyorsun falan dememiş ki adam? Bazıları böyle böyle diyor doğru mu diye sormuş işte.
Her klavyesi olan yorum yapıyor anasını satim.
Adam sizcede sorunlu mu demeye çalışmış. Gereksiz tepki vermişsin
Burda konuştuğun şey çok yanlış ben zaten bu sorunlumu değilmi öğrenmek için soruyorum zaten sorunlu olup olmadığını bilsem konu açmam belki kullanıcılar doğrulayacak yada tam tersi kesinlikle sorunlu değildir diyecek
En başında konusunu açarken belirtseydi o zaman durum farklıydı ama sonradan yazdığında iyi niyeti suistimal etmiş oluyor. Sorunlu mu diye bir soru yok konunun başında. Yazılanları olduğu gibi anlamak yerine yorum yapıyorsunuz kafanıza göre sonra bizde suç arıyorsunuz. Kişi ne istediğini tamamen detaylı şekilde yazarsa bizde ona göre yardımcı oluruz konu kapanır. Bu kadar avukatlık taslamanıza gerek yok. İyi forumlar.

1 seneye intel masaüstünde oyun sektöründe olmaz diye düşünüyorum
Dünyada başarılı olmak önemli değil. Adamlar bir algıyı tutturdular "AMD sorunlu, intel her zaman iyi" diye ve hala çok büyük bir kitle aynı mantığı sorgulamadan sürdürüyor. Yoksa AMD işlemciler şu zamanlar İntelden çok çok daha üstün ama yine de yetmez çünkü insanlar "bildiklerinden" şaşmazlar

En başında konusunu açarken belirtseydi o zaman durum farklıydı ama sonradan yazdığında iyi niyeti suistimal etmiş oluyor. Sorunlu mu diye bir soru yok konunun başında. Yazılanları olduğu gibi anlamak yerine yorum yapıyorsunuz kafanıza göre sonra bizde suç arıyorsunuz. Kişi ne istediğini tamamen detaylı şekilde yazarsa bizde ona göre yardımcı oluruz konu kapanır. Bu kadar avukatlık taslamanıza gerek yok. İyi forumlar.
İnsanları boyle masum ufak şeylerden dolayı yargılama iyi forumlar dostum.

Kardeşim lütfen bu konuya bir faydan olmayacaksa başka yerlere kinini kusabilirmisin

O zaman niye gelip buraya konu açıyorsun kardeşim, adam sana önerisini söylüyor sen gidip böyle bir cevapla dönersen kusura bakma da, " sen ne dersen de ben kendi bildiğimi okuyacağım" demeye getiriyorsun binevi. Sen "Bazı kişiler" in tavsiyesini dinle böylece kimsenin içinde " acaba " diye bir düşünce kalmaz.
Senin kafanmı iyi kanka danışmaya gelmiş böyle böyle bir şey duydum aslı varmı diyor boş boğaz yapıp adamı azarlıyorsun kusura bakma da buraya milleti azarlamaya sinir çıkarmaya geliyorsan yanlış yerdesin.

Senin kafanmı iyi kanka danışmaya gelmiş böyle böyle bir şey duydum aslı varmı diyor boş boğaz yapıp adamı azarlıyorsun kusura bakma da buraya milleti azarlamaya sinir çıkarmaya geliyorsan yanlış yerdesin.
Bir iftiracı daha. Eleştiri yaparken hakaret etmemeyi ne zaman öğreneceksiniz dostum?
Adam en başında bunları belirtseydi böyle bir konuşma olmayacaktı bunun nesini anlamamak için direniyorsun? Adam sonradan kendini açıklamış olmuş bitmiş ne bu atarlar böyle? Konu çözüme kapanmış zaten uzatmayın daha fazla herkes işine gücüne baksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri