Yardım İnternet Altyapı problemi

@Oneomous hocam 1ay oldu henüz bağlattığımız 1ayönce boş port yoktu şuan var.
bendede Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. bu yazı yazıyor 1ay öncede yazıyordu en iyisi tt ilçe müdürlüğüne gitmek

Bu boş port olayı benimde başıma gelmişti, sıradan tüm internet servis sağlayıcıları aramıştım. En son NetSpeed'i aradım onlarda boş port yok dedi ama çözüm sunmuşlardı. Adresinize port başvurusu yapacağız 15 gün içerisinde belli olur dediler. 15 olmadan TürkNet'ten telefon geldi :) adresinizde port var diye, sonrasında VDSL hızları gördüm şükür ama NetSpeed'in interneti olmadı bu :/.
Bu konuda BTK ile de iletişime geçiilip durum bildirilebilir bence, yıl olmuş 2020 halen boş port bulunmaması pek kabul edilemez. Pandemi süreci var uzaktan eğitim vb. ihtiyaçlar için internet artık ihtiyaç sonuçta. Buradan bir bak derim tercih senin.

@Oneomous hocam 1ay oldu henüz bağlattığımız 1ayönce boş port yoktu şuan var.
bendede Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. bu yazı yazıyor 1ay öncede yazıyordu en iyisi tt ilçe müdürlüğüne gitmek
Ee tamam işte neden telekoma gidiyorsun boşu boşuna gitmene gerek yok ttneti ara altyapının kaç hız desteklediğini öğren ona höre istediğin fiyatı uygun pakete geçebiliesin.

İlçe müdürlüğüne gidip ADSL'den VDSL'e geçiş için görüşmen lazım. yani aboneliği başka bir türde 24Mbps ve üzeri hızla başlatabilirsin. Bu zor yolu.

He müşteri hizmetlerinden otomatik Paket yükseltme yapınca geçiriyordur bilemem.
Sizin VDSL için müdürlüğe mi gitmeniz gerekiyor?

Geri