Neler Yeni

Yardım İnternet Altyapı problemi

Çalli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ali
1 ay kadar önce Türk telekom bağlattık max 16mbps alabileceğinizi söylediler bizde 12mbps bağlattık altyapınız adsl olduğunu söylediler .Şuan netspeed extranet gibi sitelerden alabileceğim hıza baktım 43mbps olduğunu görüyorum ve boş port var diye gözüküyor.İnternet hızımı arttırmak için ne yapabilirim TT a söylesek vdsl bağlarlarmı ne yapmam gerekiyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
1 ay kadar önce Türk telekom bağlattık max 16mbps alabileceğinizi söylediler bizde 12mbps bağlattık altyapınız adsl olduğunu söylediler .Şuan netspeed extranet gibi sitelerden alabileceğim hıza baktım 43mbps olduğunu görüyorum ve boş port var diye gözüküyor.İnternet hızımı arttırmak için ne yapabilirim TT a söylesek vdsl bağlarlarmı ne yapmam gerekiyor
TTneti arayarak altyapının kaç mbps desteklediğini sor daha sonra ücretsiz bir şekilde taahhüt olsa bile taahhüt bozmadan üst paketlere geçebilirsiniz.TTnette vdsl değil hipernet olarak geçiyor paketler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İlçe müdürlüğüne gidip ADSL'den VDSL'e geçiş için görüşmen lazım. yani aboneliği başka bir türde 24Mbps ve üzeri hızla başlatabilirsin. Bu zor yolu.

He müşteri hizmetlerinden otomatik Paket yükseltme yapınca geçiriyordur bilemem.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
İlçe müdürlüğüne gidip ADSL'den VDSL'e geçiş için görüşmen lazım. yani aboneliği başka bir türde 24Mbps ve üzeri hızla başlatabilirsin. Bu zor yolu.

He müşteri hizmetlerinden otomatik Paket yükseltme yapınca geçiriyordur bilemem.
Yok reis sakin ol kalkıp müdürlüğe gitme :D :D
2dakika içerisinde geçiriyorlar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yok reis sakin ol kalkıp müdürlüğe gitme :D :D
2dakika içerisinde geçiriyorlar.
valla ne diyeyim karıştırdım.
Günde bilmemkaç kişi yazıyor kafam allak bullak oldu.
Ama VDSL'den Fiber'e Geçiş gibi olaylar için ilçe müdürlüğüne gitmek gerekebiliyor. Sonuçta yeni router/modem gpon cihazı şu bu.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
valla ne diyeyim karıştırdım.
Günde bilmemkaç kişi yazıyor kafam allak bullak oldu.
Ama VDSL'den Fiber'e Geçiş gibi olaylar için ilçe müdürlüğüne gitmek gerekebiliyor. Sonuçta yeni router/modem gpon cihazı şu bu.
Ee yani bi zahmet modemi geç farklı bir altyapı.Ama adsl ve vdsl aynı altyapı olduğu için anlık olarak geçiriyorlar.

Çalli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biz bağlatırken ilçe müdürlüğüne gitmiştik max 16 alacağınızı söylemişlerdi o yüzden 12 bağlattık aradığımızdada 16 demişlerdi . başta 35lik bağlatıyorduk modemde vdsl

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Hocam biz bağlatırken ilçe müdürlüğüne gitmiştik max 16 alacağınızı söylemişlerdi o yüzden 12 bağlattık aradığımızdada 16 demişlerdi . başta 35lik bağlatıyorduk modemde vdsl
16 demelerinin sebebi şu 8den yüksek olduğu için 16lık pakete geçin diye adamların işi görülsün fazla para alsınlar.Daha sonrada gelmiş olabilir altyapı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk hipernet iyi mi? ?
Hipernet pakettir iyi olması gereken altyapın altyapın kötüyse kötüdür iyiyse iyidi.r

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
16 demelerinin sebebi şu 8den yüksek olduğu için 16lık pakete geçin diye adamların işi görülsün fazla para alsınlar.Daha sonrada gelmiş olabilir altyapı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hipernet pakettir iyi olması gereken altyapın altyapın kötüyse kötüdür iyiyse iyidi.r
1605038011308.png

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Yani altyapınız vdsl destekliyormuş tek olayı 100mbps'e kadar destekleme ihtimali var ortalam 60 destekliyordur.
Ping olarak felan nasıl olur bilemem ama stabil olması ihtimal.
67 mbps destekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,431
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom