fiber yoksa pek bi çözüm de yok maalesefbildiğim tek şey bulunduğum bölgede fiber yok, fakat yine de bu aldığım değer bana çok az geliyor ve gerçek anlamda yetmiyor. nasıl arttırabilirim
Alıntıyı görüntüle
Modem ara yüzüne girip hat değerlerinizi atarsanız yorumlayalımbildiğim tek şey bulunduğum bölgede fiber yok, fakat yine de bu aldığım değer bana çok az geliyor ve gerçek anlamda yetmiyor. nasıl arttırabilirim
Alıntıyı görüntüle
VDSLde ne kadar alabiliyorsan o kadar yüksek pakete geçmen gerek max 75 alırsın gibibildiğim tek şey bulunduğum bölgede fiber yok, fakat yine de bu aldığım değer bana çok az geliyor ve gerçek anlamda yetmiyor. nasıl arttırabilirim
Alıntıyı görüntüle
Modem ara yüzüne girip hat değerlerinizi atarsanız yorumlayalım
100/20 alıyorsun zaten VDSL için müthiş değerler, üstü gelse de satmıyor firmalar orada erişilebilir hız 200 de yazsa 100 den devam edersin fiber şart.Alıntıyı görüntüle
aha bunun üstünde almam için fiber harici çare var mı
modemin alt kısmında bir ip adresi olur genelde 192.168.1.1 ama son rakam değişebilir ayrıca gene modem altında bunun kullanıcı adı ve şifresi olur onları girip dsl yada internet bölümünden dsl hat değerlerini atmanız lazımher konuda fikri olan bi elemanın genelde ama, bu modem hakkında gerçekten sıfırım, nerden bakcaz...
modem ara yüzüne girdim her şey tamam fakat dsl ile alakalı bir şey bulamadımmodemin alt kısmında bir ip adresi olur genelde 192.168.1.1 ama son rakam değişebilir ayrıca gene modem altında bunun kullanıcı adı ve şifresi olur onları girip dsl yada internet bölümünden dsl hat değerlerini atmanız lazım
oney.VDSLde ne kadar alabiliyorsan o kadar yüksek pakete geçmen gerek max 75 alırsın gibi