Neler Yeni

İnternet dizisi izlemek istiyenler

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Merhaba bu dizi daha önce TV de yayınlandımı biliyorum ama dün keşfettim ve bu gün bitirdim 11 bölüm 30 dk ortalama 1 bölüm neden konu açıyorsunuz derseniz bence gerçekten çok zevkliydi dizi dediğime bakmayın aslında belgesel gibi 30 dk filmler gibi 11. Bölümden başlasam geriye gitsen hiç bir şey olmaz neyse çok boş yaptım konusu farklı ölümler yada farklı hayatlar dizinin adı zaten acayip hikayeler bilim kurgu diyebiliriz çoğu bölümde tanıdığımız ünlü iyi oyuncular var merak edip en azından 2 dk bakmak istiyen varsa 1. 3.(en sevdiğim)6.10.11. Bölümlerden birini izleyebilir ayrıca dizide arada doktor ve hemşire çıkıyor küçük espriler eklemişler çok hoşuma gitti youtubeden en çok izlenen 2. Bölüm az çok onu anlatmak istiyorum altı okumayabilirsiniz

Genç bir kız ve babası beraber yaşarlar ama kızı evden dışarı dahi çıkarmaz babası neredeyse her gün döver bir gün kız babasından sudan sebeple dayak yer her yeri kan gece okur yatılır kız kalkar banyoya gider telefonla konuşur sigara içer babası yine döver o sırada babasına kalp krizi gibi bir şey olur adam tamamen felç kalır elini havaya kaldırsan yıllarca öyle durabiliyor nasıl bir şey bende anlamadım neyse kız artık yıllardır babasından çekti eziyetler onada yapmak ister ve eve kekoları çağırır malum iş için sonra yatak odasına arkadaşları gider ve babasını depoya kaldırmış gibi üstünü örtmüş sonra bunlar başka odaya gider falan adam bir anda kendine gelir ve kalkar ikisininde keser her bölüm bambaşka kusura bakmayın çok dizi film izleyen biri değilim ama hoşuma gitti ve 5 senelik bir dizi youtube algoritması daha yeni çıkarıyo karşımıza kanalın toplam izlenme 8 milyon zaten çok kişinin bilgisi yok diziden bu arada 2. Bölüm 20. Dk açın benden hediye olsun güzel görüntüler var
Çok uzun yazmışım 3 5 kişi görür kimse görmesede olur 2dk bakarsanız belki bazı kişilerin hoşuna gider
2. Bölümün linki

Cevizli sucuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilim kurgudan sonrasını okumadım
Biraz izlesen belki hoşuna gidebilir her bölüm farklı bir bölümde mesela insanlar kendine para karşılığı yetenek yükletiyor bir bölümde gerçek bir adamın rüyası bir bölümdede oyuncak bebekle eski sevgilisini yönetiyor sonra yanlışıkla bebeği ateşe atıyo ve ikiside yanmaya başlıyor hoşuna gidenler çıkar belki diye yazmak istedim

MENGELE88

80+ Bronze
Biraz izlesen belki hoşuna gidebilir her bölüm farklı bir bölümde mesela insanlar kendine para karşılığı yetenek yükletiyor bir bölümde gerçek bir adamın rüyası bir bölümdede oyuncak bebekle eski sevgilisini yönetiyor sonra yanlışıkla bebeği ateşe atıyo ve ikiside yanmaya başlıyor hoşuna gidenler çıkar belki diye yazmak istedim
Black mirror çöpüne benziyor en tilt olduğum dizi tarzı çünkü efor harcamıyorlar senaryo için her bölüm farklı saçmalıyorlar.
History channel'da zuzaylıları izlerim daha iyi

MENGELE88

80+ Bronze
Senin zevkin knk
Üzerinde uğraşılmış ve düşünülmüş refined dizileri seviyorum Breaking bad,Narcos[pablo öleseye kadar],The tudors,Rome,Marco polo,Dexter,The borgias gibi.

Tabi böyle dizilerde çok nadir bulunuyor özellikle şimdiki yıllarda imkansıza yakın denebilir.
Güzel başlıyan diziler 'buldum birkaç tane ama hepsi bozuyor kısa sürede politik ajendalar yüzünden
netflix'i boykotlamama rağmen netflix'in zararlı ajendaları tüm platformlara sıçramış durumda

Son düzenleme:
Top Bottom