İnternet fiber altyapı

Reaksiyon skoru
9
merhaba arkadaşlar . Türk telekom kullanan arkadaşlar için ufak bir sorum var .Türk telekom online işlemler bölümüne girdiğimde sol taraftaki bölümde fiber dönüşüm sekmesi, bölümü açıldı . ve şuan da bakır kablo ile internetiniz sağlanıyor yazıyor . acaba şuan istesem fiber internete geçebiliyormuyum yada başvuru da mı bulunmam gerek kendim veyahut komşularımla . bunu bilen yaşayan varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler

Benimde müstakil ama çektiler bize çünkü müstakil evlere çekmenin çok kolay yolu var. Ama uyarayım tam 2 yıl 2 ay sürdü.
çok kolay yolu var derken hocam ? . birde 2 yıl sürmesi benim dediğim gibi turk telekomun fiber şeyi başaldıgından itibaren mi

Hocam fiber dönüşüm falan ne bilmiyorum.
ya tt nin sitesinde fiber dönüşüm bölümü açıldı eskiden yoktu . bende bilmiyorum bakır kablo ile internet sağlanıyor size yazıyor başak bir şey yok . peki ben fibere geçerken herhangi bir yere gidip başvuru yapmam gerekiyormu uzaktan ilgilenmiyorlarmı . müstakil ev demiştiniz sizden para aldılar mı birde hocam

knka benim evin 120m ilerisinde fiber var benim olduğum caddeye çekmiyorlar, tüketici heyetine kadar şikayet ettim bunları bana mısın demediler kafalarına göre altyapı çekiyorlar

nedir o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kolay yolu yani nedir
Mahallenin direğine OFDK (optik fiber dağıtım kutusu) koyup havadan Zırhlı Fiber Optik kablolar çekiyolar. Yağmura rüzgara herşeye dayanıklı. Müstakil çoğunluklu yerlerde en iyi yöntem bu.

Mahallenin direğine OFDK (optik fiber dağıtım kutusu) koyup havadan Zırhlı Fiber Optik kablolar çekiyolar. Yağmura rüzgara herşeye dayanıklı. Müstakil çoğunluklu yerlerde en iyi yöntem bu.
dostum kolay yolu var dediğin ne eve fiber çekmenin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,401
Üyeler
174,547
Son üye
Spideysense
Geri