Neler Yeni

İnternet hakkında yardım

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ahmet Kıvrak
Öncelikle merhaba. Tarifemde 30gb internet var türk Telekom, evde internet kullanmiyoruz ve bana bu internet yetmiyor. Ek paket aldığımda da faturaya yansıyor. Sorum size şu olacak, türk telekom faturalı hat kullanıyorum bu arada. Ek paket alıp kredi kartimla ödemem mümkün mü veya bir yerden hediye İnternet alıp telefonumdan kullanabilir miyim. Evde kullanacağım fakat modem kullanamam. Vin tarzı ufak internet saglayicilari alsam nasıl olur sizce,

MufasaBoss

80+ Bronze
Öncelikle merhaba. Tarifemde 30gb internet var türk Telekom, evde internet kullanmiyoruz ve bana bu internet yetmiyor. Ek paket aldığımda da faturaya yansıyor. Sorum size şu olacak, türk telekom faturalı hat kullanıyorum bu arada. Ek paket alıp kredi kartimla ödemem mümkün mü veya bir yerden hediye İnternet alıp telefonumdan kullanabilir miyim. Evde kullanacağım fakat modem kullanamam. Vin tarzı ufak internet saglayicilari alsam nasıl olur sizce,
Kredi Kartından Ödeyebilirsin Babanın Sözlerini Çekmezsin

MufasaBoss

80+ Bronze
Nasıl yapacağım onu, faturasız hat olsa paket alırım ama faturalı da kartla nasıl ödeyeceğim ek paketi
Hee Kusura Bakma Knk Düzgün Okuyamamışım
Ek Paketi Sadece Ödiyemezsin Bütün Faturayı Ödemen Lazım Onuda Uygulamadan Yada Bayiden Ödeyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,939
Üyeler
168,217
Son üye
maestrodearmas
Top Bottom