İNTERNET HIZ PROBLEMİ

Swers08

80+
Reaksiyon skoru
183
Arkadaşlar merhaba internetimde bir sorun yok belli aralıklarla hızım 0.0.1 2 veya 1 2 mbps değerlerine iniyor sistem seçeneklerinden yeniden başlatınca düzeliyor . bir türlü bir çözüm bulamadım yeniden başlatınca düzeliyor . arıza kaydına gelmiyorlar hat değerleri normal geldiği için sistem izin vermiyormuş . 35 mbps downland 6 mb dowland şeklinde vaat ettiği hızları verebiliyor hemen hemen az bir kayıpla ben modemden diye düşünüyorum varmı bi fikri olan modem arayüzü yavaş olduğu zamanın fotoğrafını koyacağım .
MODEMİM: https://www.epey.com/modem/tp-link-vc220-g3u.html TT vermiş olduğu modem . mevcut hızım da ekte yardımcı olursanız sevinirim.
1637077124444.png

1637076945771.jpeg

Aynı sorunu ben de 2 hafta kadar önce yaşıyordum. Bir gün açtım bilgisayarı kendi kendine çözüldüğünü farkettim anlamadım ben de.

Aynı sorunu ben de 2 hafta kadar önce yaşıyordum. Bir gün açtım bilgisayarı kendi kendine çözüldüğünü farkettim anlamadım ben de.
hocam mesele şu ki 6 aydır böyle 6 aydır aldım çok üstüne durmadım ama artık bazen canımı sıkıyor .

hocam mesele şu ki 6 aydır böyle 6 aydır aldım çok üstüne durmadım ama artık bazen canımı sıkıyor .
Çözülür inşallah çok can sıkıcı oluyor bazen ben birkaç gün çektim aynı sorunu ama senin durumun daha kötü şu anda.

Aga biz vodafone kullanıyoruz tam 10 gündür internet yok ve adamlar geleceğiz diyip gelmiyorlar kaç kez geldiler birisi diyor merkezden merkez diyor onlar yapamamış herkes birbirine suç atıyor mağdur olan biziz Allah aşkına Vodafone internet kullanmayın kullandırtmayın asla bulaşmayın bundan önce de 6 gün gitmişti zaten 1 günde bir kopuyor internet gidiyor geliyor gidiyor geliyor bir şey anlamadık

Kablonet bazen sinyal sıkıntısı olduğu zaman bunun gibi sorunlar yapabiliyor, operatöre bölgenizdeki sinyal değerlerini sorun.

Aga biz vodafone kullanıyoruz tam 10 gündür internet yok ve adamlar geleceğiz diyip gelmiyorlar kaç kez geldiler birisi diyor merkezden merkez diyor onlar yapamamış herkes birbirine suç atıyor mağdur olan biziz Allah aşkına Vodafone internet kullanmayın kullandırtmayın asla bulaşmayın bundan önce de 6 gün gitmişti zaten 1 günde bir kopuyor internet gidiyor geliyor gidiyor geliyor bir şey anlamadık
Geçmiş olsun bir aralar düşünmüştüm fakat bölgemde tt alt yapısı iyi olduğu için aldım pişmanmıyım değilim aslında şu problem olmasa hızlar ve ping güzel ama türknet denemek isterdim baktım 75 lik paketi çıkıyor 100 tl ye mevcut olana ise 110+10 tl 120 tl ödüyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet bazen sinyal sıkıntısı olduğu zaman bunun gibi sorunlar yapabiliyor, operatöre bölgenizdeki sinyal değerlerini sorun.
Türk telekom hocam ama dikkate alacağım teşekkürler .

Çözülür inşallah çok can sıkıcı oluyor bazen ben birkaç gün çektim aynı sorunu ama senin durumun daha kötü şu anda.
yani öyle aşırı problem etmiyorum açıkçası ama çözmek istiyorum neden çünkü internette kopma bağlanamama gibi sorunlar yok sadece böyle bir şey oluyor acaba modem kronik problemli bir modemmi diye düşünüyorum hem buna 10 tl ödeyip 12 ay hemde yeni modem almakta can sıkıcı . ne yapacağım bi fikrim yok

Geçmiş olsun bir aralar düşünmüştüm fakat bölgemde tt alt yapısı iyi olduğu için aldım pişmanmıyım değilim aslında şu problem olmasa hızlar ve ping güzel ama türknet denemek isterdim baktım 75 lik paketi çıkıyor 100 TL ye mevcut olana ise 110+10 TL 120 TL ödüyorum .

Türk telekom hocam ama dikkate alacağım teşekkürler .
Resimde internet olarak Turksat Kablonet gözüküyor.

Sinyalden kastın? Kablonet fiber hizmet sunuyor sinyal ile alakası yok ki sadece wifi olarak 2.4ghz de yoğunluk olunca sinyal kalabalığı oluyor bu yüzden de 5 ghz tercih ediliyor.

Arkadaşlar merhaba internetimde bir sorun yok belli aralıklarla hızım 0.0.1 2 veya 1 2 mbps değerlerine iniyor sistem seçeneklerinden yeniden başlatınca düzeliyor . bir türlü bir çözüm bulamadım yeniden başlatınca düzeliyor . arıza kaydına gelmiyorlar hat değerleri normal geldiği için sistem izin vermiyormuş . 35 mbps downland 6 mb dowland şeklinde vaat ettiği hızları verebiliyor hemen hemen az bir kayıpla ben modemden diye düşünüyorum varmı bi fikri olan modem arayüzü yavaş olduğu zamanın fotoğrafını koyacağım .
MODEMİM: https://www.epey.com/modem/tp-link-vc220-g3u.html TT vermiş olduğu modem . mevcut hızım da ekte yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
pc de mi böyle sadece

Sinyalden kastın? Kablonet fiber hizmet sunuyor sinyal ile alakası yok ki sadece wifi olarak 2.4ghz de yoğunluk olunca sinyal kalabalığı oluyor bu yüzden de 5 ghz tercih ediliyor.
10 Senelik Kablonet kullanıcısıyız, geçen sene bahsettiğim sinyal sorunu aylarca bize musallat oldu. En sonunda ekip geldi ve bina içerisindeki kutudan parça değişimi yaparak sorunu çözdüler. Kendileri de sinyalin sıkıntılı olduğunu söylemişlerdi.

Geri