leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Arayüzden yeniden başlatır mısın.Bir dakika bakıyım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ADSL.
Arayüzden yeniden başlatır mısın.Bir dakika bakıyım.
ADSL.
Afrika'ya git, 1 tane kaliteli altyapı bulursan bana söyle Allah aşkına. Abartmakta üstüne yok.Kral neyi savunuyorsun ki altyapı olan yerler bir elin parmağını geçmiyor ve bu altyapı sıralaması global bir siteden
Belki GPON altyapısı var? Herkes berbat altyapı kullanmıyor.Kral neyi savunuyorsun ki altyapı olan yerler bir elin parmağını geçmiyor ve bu altyapı sıralaması global bir siteden
O zaman kapat/aç yapın belki işe yarayabilir.Hayır.
Bir kenyanın hızına bak bide türkiyeninAfrika'ya git, 1 tane kaliteli altyapı bulursan bana söyle Allah aşkına. Abartmakta üstüne yok.
Afrika'ya git, 1 tane kaliteli altyapı bulursan bana söyle Allah aşkına. Abartmakta üstüne yok.
Hocam 2 nizde haklınız ama kavga etmeye gerek yok bence.Bir kenyanın hızına bak bide türkiyenin
Afrika'da neden kaliteli altyapı olmasın, afrikayı ev olmayan su olmayan bir yermi sanıyorsunuz ?Afrika'ya git, 1 tane kaliteli altyapı bulursan bana söyle Allah aşkına. Abartmakta üstüne yok.
Kablosuz mu bağlanıyorsun kablolu mu?Everest sg 1600
ADSL hatlarda kopmalar çok sık rastlanılan bir şey. Şimdi modemin arayüzüne girip hat zayıflığını, SNR margin'i falan atar mısın?Bir dakika bakıyım.
ADSL.
Bilgisayardan kablolu bağlanıyorum.Kablosuz mu bağlanıyorsun kablolu mu?
Eğer kablosuz bağlanıyorsan böyle çıkması normal çünkü modeminde 5 GHz desteği yok 2.4'te zaten sağı solu belli değil.
Arkadaş yazmış ya Afrika'daki altyapılar "bile" Türkiye'den iyi diye. O yüzden.Afrika'da neden kaliteli altyapı olmasın, afrikayı ev olmayan su olmayan bir yermi sanıyorsunuz ?
Modeminden hat değerlerini atabilir misin?Bilgisayardan kablolu bağlanıyorum.