internet hızım iyi olmasına rağmen chromeda sayfalar ve sekmeler çok yavaş açılıyor fakat telefonlarda herhangi bir sıkıntı yok.İnternetten araştırma yaptım fakat konuya dair net bir çözüm yok herhangi bir bilen varsa cevaplayabilir mi?
İşlemcine fazla yük biniyor olabilirmi ? yukardaki arkadaş gibi, temp perfetch dosyalarını çalıştır yani rundan sil ve çerezleri temizle.
çerezleri temizledim fakat hala aynı sıkıntı devam ediyor.cerezleri temizle
görev yöneticisinden cpu değerlerini atarmısın ?çerezleri temizledim fakat hala aynı sıkıntı devam ediyor.
opera kullançerezleri temizledim fakat hala aynı sıkıntı devam ediyor.
görev yöneticisinden cpu değerlerini atarmısın ?
sistemim daha yeni 1650 süper r 3 3100 ve 16gb480 gb ssd md 2 sistemi aldım böyle bir sıkıntım yoktu düne kadarsadece internetiniz değil sistemiz de hızlı açılmasını etkiliyor
bilgisayarımı yazdım yukarıya internet sağlayıcım vodafonebilgisayarın ne? internet sağlayıcın ne?
opera gx indirip kurdum aynı sıkıntı onda da devam ediyor.opera kullan
at pcyi penceredenMesaj otomatik birleştirildi:
sistemim daha yeni 1650 süper r 3 3100 ve 16gb480 gb ssd md 2 sistemi aldım böyle bir sıkıntım yoktu düne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarımı yazdım yukarıya internet sağlayıcım vodafone
opera gx indirip kurdum aynı sıkıntı onda da devam ediyor.
Modem arayüzüne girebilirmisin belki bilgisayarın jayıtlı değildir bağlanan pc kayıtlı olmadığı için düşük olabilir ben mesela öyle kural koymuştum modemeMesaj otomatik birleştirildi:
sistemim daha yeni 1650 süper r 3 3100 ve 16gb480 gb ssd md 2 sistemi aldım böyle bir sıkıntım yoktu düne kadar
bilgisayarımı yazdım yukarıya internet sağlayıcım vodafone
opera gx indirip kurdum aynı sıkıntı onda da devam ediyor.
modem arayüzüne girdim nasıl kontrol edicemModem arayüzüne girebilirmisin belki bilgisayarın jayıtlı değildir bağlanan PC kayıtlı olmadığı için düşük olabilir ben mesela öyle kural koymuştum modeme