İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

bufferbloat testinde b grade almam normal mi? turkcell internet sağlayıcı ile 1000 mbps 50 uploadlik paket kullanıyorum, kablo ile bağlanıyorum
Tabii ki normal değil minimum A almanız gerekiyor benim gibi. A+ alabilmeniz için SQM veya QoS yapabilirsiniz %90 ihtimalle modeminiz SQM desteklemediği için QoS yapabilirsiniz. Ben bu sayede 10 mbit internet ile A alabiliyorum ve minimum ping de oyun oynuyorum. Modeminiz neydi?

Tabii ki normal değil minimum A almanız gerekiyor benim gibi. A+ alabilmeniz için SQM veya QoS yapabilirsiniz %90 ihtimalle modeminiz SQM desteklemediği için QoS yapabilirsiniz. Ben bu sayede 10 mbit internet ile A alabiliyorum ve minimum ping de oyun oynuyorum. Modeminiz neydi?
turkcellin verdiği modem, fakat kabloyla baglantida modem fark ettiriyor mu ki?

turkcellin verdiği modem, fakat kabloyla baglantida modem fark ettiriyor mu ki?
Kablolu bağlantı her zaman daha verimlidir ama modem de çok etkili ama 1000/50 bir bağlantı da modemin sorunlu olacağını zannetmiyorum. Hat değerleri çok iyi değildir muhtemelen. Ama basit QoS ayarları ile A+ alabilirsiniz. O konuda eminim.

Bufferbloat & Nperf Sonuçlarım :kizginpeepo:

Kullandığım Modem

" Keenetic Extra DSL (KN-2112) TR "

Ekler

• 1755615852886.webp
    1755615852886.webp
    54.6 KB · Hit: 21
  • 1755615955847.webp
    1755615955847.webp
    48.4 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
Kablolu bağlantı her zaman daha verimlidir ama modem de çok etkili ama 1000/50 bir bağlantı da modemin sorunlu olacağını zannetmiyorum. Hat değerleri çok iyi değildir muhtemelen. Ama basit QoS ayarları ile A+ alabilirsiniz. O konuda eminim.
modem arayüzüne baktım qos ayarı yoktu

1755623469114.webp

Oyun ve Discord acik diye biraz degerler dusuk cikmis olabilir ama benim latency nedense hep boyle. SQM veya QoS yaparsam duzelir mi sizce biraz da olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,896
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri