bufferbloat testinde b grade almam normal mi? turkcell internet sağlayıcı ile 1000 mbps 50 uploadlik paket kullanıyorum, kablo ile bağlanıyorumyük altındaki testler bu ondan
bufferbloat testinde b grade almam normal mi? turkcell internet sağlayıcı ile 1000 mbps 50 uploadlik paket kullanıyorum, kablo ile bağlanıyorumyük altındaki testler bu ondan
Tabii ki normal değil minimum A almanız gerekiyor benim gibi. A+ alabilmeniz için SQM veya QoS yapabilirsiniz %90 ihtimalle modeminiz SQM desteklemediği için QoS yapabilirsiniz. Ben bu sayede 10 mbit internet ile A alabiliyorum ve minimum ping de oyun oynuyorum. Modeminiz neydi?bufferbloat testinde b grade almam normal mi? turkcell internet sağlayıcı ile 1000 mbps 50 uploadlik paket kullanıyorum, kablo ile bağlanıyorum
turkcellin verdiği modem, fakat kabloyla baglantida modem fark ettiriyor mu ki?Tabii ki normal değil minimum A almanız gerekiyor benim gibi. A+ alabilmeniz için SQM veya QoS yapabilirsiniz %90 ihtimalle modeminiz SQM desteklemediği için QoS yapabilirsiniz. Ben bu sayede 10 mbit internet ile A alabiliyorum ve minimum ping de oyun oynuyorum. Modeminiz neydi?
Kablolu bağlantı her zaman daha verimlidir ama modem de çok etkili ama 1000/50 bir bağlantı da modemin sorunlu olacağını zannetmiyorum. Hat değerleri çok iyi değildir muhtemelen. Ama basit QoS ayarları ile A+ alabilirsiniz. O konuda eminim.turkcellin verdiği modem, fakat kabloyla baglantida modem fark ettiriyor mu ki?
1 saatir Windows 11 ISO yükleniyorHadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
Benimle aynı kader ama uploadı yüksek olandan ASÖDASD1 saatir Windows 11 ISO yükleniyor
Bayağı iyi SQM veya QOS açık mıBufferbloat & Nperf Sonuçlarım
modem arayüzüne baktım qos ayarı yoktuKablolu bağlantı her zaman daha verimlidir ama modem de çok etkili ama 1000/50 bir bağlantı da modemin sorunlu olacağını zannetmiyorum. Hat değerleri çok iyi değildir muhtemelen. Ama basit QoS ayarları ile A+ alabilirsiniz. O konuda eminim.
Modem ismi nedirmodem arayüzüne baktım qos ayarı yoktu
huawei hg8245x6Modem ismi nedir
Tabii ki normal değil minimum A almanız gerekiyor benim gibi. A+ alabilmeniz için SQM veya QoS yapabilirsiniz %90 ihtimalle modeminiz SQM desteklemediği için QoS yapabilirsiniz. Ben bu sayede 10 mbit internet ile A alabiliyorum ve minimum ping de oyun oynuyorum. Modeminiz neydi?
SanmıyorumSQM veya QOS
Alakasız ama şu we chat için qr okut lütfen olmuyor dediğin yöntemBenimle aynı kader ama uploadı yüksek olandan ASÖDASD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bayağı iyi SQM veya QOS açık mı