Neler Yeni

İnternet İçin Yardım Edin

Berk3kr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk
Arkadaşlar merhaba size sorum olacak. İnternetim her sabah 11'den sonra gidiyor. DSL ve internet ışığı gidiyor DSL yanıp sönüyor ama gelmiyor. Saat akşam 9 10 gibi int geliyor ama aşırı yavaş oluyor. Gece ilerledikçe hız eski haline dönüyor. Yaklaşık 2 haftadır oluyor. Bunun sebebi ne acaba? Normalde kullandığım modem fotodaki de ama değiştirdim. Komşuda kullanmadığı modem vardı Türk Telekom verdi aynı sorun vardi ve modem acayip yaniyor. Başka yeni modem alsam sorun çözülür mü sizce ve hangi modemi almam lazım VDSL?Arkadaşlar merhaba size sorum olacak. İnternetim her sabah 11'den sonra gidiyor. DSL ve internet ışığı gidiyor DSL yanıp sönüyor ama gelmiyor. Saat akşam 9 10 gibi int geliyor ama aşırı yavaş oluyor. Gece ilerledikçe hız eski haline dönüyor. Yaklaşık 2 haftadır oluyor. Bunun sebebi ne acaba? Normalde kullandığım modem fotodaki de ama değiştirdim. Komşuda kullanmadığı modem vardı Türk Telekom verdi aynı sorun vardi ve modem acayip yaniyor. Başka yeni modem alsam sorun çözülür mü sizce ve hangi modemi almam lazım VDSL?

Top Bottom