dediğin gibi aşırı eskiyse fark edebilir ama etharnet kablosu çok önemli değil bende 5 - 6 yıllık kablo kullanıyorum gayet hızlı lolde 11 sabit pingçok eski bir kabloyu kullanıyorum ve performansı çok kötü önerebileceğiniz var mi
bide yeni kablonun internet hızına faydası olur mu
şöyle bir sorun var kabloyla baglanırken oyunlarda ping oluyor telefondan evdeki interneti pcye baglıyorum daha hızlı kabloludan kablolu daha hızlı olması gerekmiyor mudediğin gibi aşırı eskiyse fark edebilir ama etharnet kablosu çok önemli değil bende 5 - 6 yıllık kablo kullanıyorum gayet hızlı lolde 11 sabit ping
35-40CAT-6 ise olur. Bütçeniz ne kadar?
Kaç metre olacağı gibi bilgiler de lâzım.şöyle bir sorun var kabloyla baglanırken oyunlarda ping oluyor telefondan evdeki interneti pcye baglıyorum daha hızlı kabloludan kablolu daha hızlı olması gerekmiyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
35-40
10 metre 35 TL'ye denk geliyor, içinden seçin.10m yeterlidir
Tamamdır Teşekkürler bide dediğim gibi bizdeki nerdeyse 10 yıllık bunu alırsam performans artışı olur muHer neyse Ugreen üzmez, alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 metre 35 TL'ye denk geliyor, içinden seçin.
Altyapınızla da alakalı bir şey. Genel olarak performans artışı olur ama iç tesisatınızı bilmeden kesinlikle olur diyemem.Tamamdır Teşekkürler bide dediğim gibi bizdeki nerdeyse 10 yıllık bunu alırsam performans artışı olur mu