Yardım İnternet kesintisi mi başladı

SkyKhan

80+
Reaksiyon skoru
19
İyi formlar arkadaşlar internet olduğu halde çalışmıyor modemde ışık yanıyo her şey düzgün ama bağlanamıyorum. Steam bile 30 dk dır açılamadı türknette bi sorunmu var

Olabilir hocam benimde sayfa zor yükleniyor.

Deli edicek ya parayı alırken dakika gecikmiyo ama internet 7/25 kopuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka kesinti yaşıyan varmı acaba

İyi formlar arkadaşlar internet olduğu halde çalışmıyor modemde ışık yanıyo her şey düzgün ama bağlanamıyorum. Steam bile 30 dk dır açılamadı türknette bi sorunmu var
hangi siteler girerken sorun yaşıyon bende sorun yok

turktelekom kullanıyorum ıstanbuldayım herhangı bır sıkıntı yok benım kullanımlarımda dostlar

türknette sorun var galiba bizde sabah uyandığımızdan beri net yok halen yok 1000mbit fiber var ama şuan 5mbit mobil veri kullanıyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknette sorun var galiba bizde sabah uyandığımızdan beri net yok halen yok 1000mbit fiber var ama şuan 5mbit mobil veri kullanıyorum...

Ankaradayım türk telekom kullanıyorum bendede 3 saattir falan internet yok. Gece bakım yapılacak diye mesaj atmışlar ama erkenden mi kestiler anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,121
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri