Internet neden dahada yavasladı?

Melih -

80+
Reaksiyon skoru
89
yaklasık son 1 haftadir arada sırada internet kesiliyo ve genel olarak çok yavas, bir sey indirmeye kalksam video bile yuklyeyemiyor . çok kısa göz gezdirdm birtek ben yasamıyorum

evet hocam bende de aynı durum. Fim izlerken bile donuyor. Birkaç gün önce google da sıkıntı vardı belki onun etkisi olabilir

Bende de aynı durum

yaklasık son 1 haftadir arada sırada internet kesiliyo ve genel olarak çok yavas, bir sey indirmeye kalksam video bile yuklyeyemiyor . çok kısa göz gezdirdm birtek ben yasamıyorum
TT sağolsun merkezi konumda altyapım yok ama şikayet olarak arıza gönder düzeltebilirler mobil internet için yapmıştım 12 saat geçmedi düzelttiler

Hiçbir sorun yaşamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Türksat altyapısından kendi internetlerini kullanıyorum bende sorun yok.

546YU4567334567RTYJJYHRTHJGFGHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJHJ.webp

aynen dediğiniz gibi 1 haftadır başladı modem istatik baktım değişen yok.

1 haftadır her gün modem interneti 5-6 defa gidiyor. Lol oynarken krize giriyorum. Sorun yok diyorlar ama var bi sorun

1757968549705.webp

BENDE DE aynı TürkTelekom ne haltar yiyorsa artık telefon interneti berbat pc berbat

Geri