internet onerisi lazım

fptih

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
şuan superonline var var bazen 80tl fatura geiyor bazen 110 bugun 115 odedik ve steam indirme hızı 600kbs(1mb bile değil) berbat interneti değiştircez modem vdsl destekliyormuş arkadaşıma sordum hangi internete geçmeliyim

Ekler

• Screenshot_35.png
    Screenshot_35.png
    402.6 KB · Hit: 51
kablonet altyapısı varsa kablonet paket yüz gülddüren yoksa millenicom

80 85 TL civarı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bizim burda hiç altyapı yok gibi
altyapı ne. kaç mbps destekliyor. ve bütçe ne.

şuan superonline var var bazen 80tl fatura geiyor bazen 110 bugun 115 odedik ve steam indirme hızı 600kbs(1mb bile değil) berbat interneti değiştircez modem vdsl destekliyormuş arkadaşıma sordum hangi internete geçmeliyim
Alt yapın varsa kablonete iyi diyorlar. O yoksa Türk telekom alt yapın varsa Türknet öneririm ben türknete geçtim 35lik pakette 34-5.5 hız alıyorum Türknete geçmek istersen 1 aylık bedava kullanma kodu WQP52YB46SDC başvururken veriyosun

Türknet kullanmış biri olarak kesinlikle önermiyorum. Millenicom kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Nasıl fatura bazen 80 bazen 110 geliyor büyük ihtimalle kotalı kullanıyorsunuz aşsanızda ekstra bir şey geleceğini sanmıyorum hızınızı kesip sınırsız devam edersiniz tahminimce superonline a bak istersen tekrardan 150 TL'ye 200 Mbps veriyor hem sınırsız hem 200 mbps hemde fiyatı sekmez çünkü aşma tarzı şeyler yapamazsınız

Millenicom 40 tl lik paket kullanıyorum sabahları ve gece 1 den sonra 2.5 mb indirme hızı alıyorum 8 den sonra 800 kb çok memnunum

kablonet kullanıyorum kesinlikle öneririm.

her oparatör mahalleden mahallaye şehir den şehire değişir bişey demek zor komşularının internet lerini sor speed test testi yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,705
Üyeler
197,534
Son üye
EfeBabey
Geri