Rehber Millenicom'a Geçiş Sürecim

Diğer rehberlerden çok daha farklı olacak, çayınızı, ve KIZILAY GAZOZ hazırda dursun.
Okunur yapıyorum. Özet ve öz ve güzel yapıyorum.
KONU GÜNCELLENECEKTİR.
NOT: Daha evrakları bile göndermedim fakat gariplikler oldu. tabii ki bügün kurulduktan sonra onun da bildirimi geldi
Başvuru Süreci: 14 Şubat gecesi başvurdum,o zamana kadar destek ekibinin açık olması gayet iyiydi, gayet de düzgünce bir konuşma oldu 100Mpbs taahhütsüz paketi seçtim,ayrıca normal hızda müşteri temsilcisine bağlandı.
[ÖNEMLİ NOT:
Superonline'dan geçtim ve geçerken, sizin halihazırda Superonline taahhütünüz varsa kendiniz iptal ettikten sonra başvurabilirsiniz dedi.Turk Telekom'dan geçerken böyle olmuyormuş diye biliyorum.]
2-5 Gün Arası Olanlar: Başvurudan sonra pek bir ilerleme olmadı bu süreçte.Pek fazla da aranmadık, hatta her gün durum hakkında aradım. Hatta bir ara aramaya çalıştım 5-10 dakika,saçma sapan yaptırdıkları şarkı çaldı şarkı bile değil, adam kükrüyordu maşallah.[Millenicom,lütfen hatta beklerkenki çalan şarkıyı değiştirin.] 5-7 Gün Arası Olanlar: Cuma günü de söyledik ki çok şükür kurulum ekibi gönderilecek denildi. Sonunda oldu,fakat bildiğin kurulum ekibi değil, farklı bir internete geçirtmeye teşvik edecek kişi geldi. Adam anlattı 2 saat [Modem bedava, aynı 105TL, kurulum bedava vb. gibi] , ben zaten oraya geçmeyeceğimi biliyordum ama belki de harbi indirim yapar diye, yok olmadı. Ben de olmaz dedim.Gittikten sonra Millenicom'a da sordum, Millenicom: Biz kurulum ekibi gönderdik zaten dedi, fakat biz durumu açıklayınca gayet iyi şekilde yanıt verdiler ve konuyu açtığım güne geçelim. Bugün 21 Ocak : Kurulum ekibi geldi ve kurdu,150TL vereceğim bu hizmette sadece bir kablo takmak oldu, keşke ben taksaydım da ödemeyecek olsaydım.... Yine de önceki gibi olmadı, hızlı davrandılar, erkenden hallettiler bugün.
Seçtiğin Paket?
1645443869789.png

100Mpbs Download/10 Mpbs Upload Hızında

21 Ocak İtibariyle 21Mpbs/10Mpbs alıyorum.

NOT: Turk Telekom altyapısında olanlar için Yerel Altyapı paketi var, eğer Turk Telekom fiber varsa onu seçmenizi öneririm, daha uyguna gelir,ayrıca daha hızlı bağlanacağını düşünüyorum Turk Telekom'dan geçişlerde.
Nereden ve Neden Millenicom'a Geçmeliyim?
Araştırmalarına göre, Turk Telekom'dan Millenicom'a geçen çoğu kişi, çok daha hızlı.

Millenicom Müşteri Hizmetleri Nasıl?: 7/10, bazen aradığımda 1 saniyede bağlanıyorum Temsilciye, bazen ise 5-10 dakika.

SMS VE Mail Dönüşleri Nasıl?
Bence biraz rezalet, SMS ile sadece Başvurunuz yapılmaktadır, linke tıklayıp durumu görebilirsiniz yazıyordu,fakat tıkladığımda Başvurunuz Yoktur diyordu,ona rağmen bağlandı
Kurulumdan sonra maile hoşgeldin ve göndermem gereken evraklar geldi bende, [Mail Olarak]

Eski Sağlayıcıda Hız ve Ping Nelerdi, şimdi nasıl?
Eski Sağlayıcı:
1645444436429.png

Millenicom: Tam olarak hızı alamadığım için [Download hızı 20/ Upload 10.50 Gözüküyor]
Güncelleyeceğim bu kısmı.
İş Bittmi?
Hayır, normalde ilk günlerde olması gereken o evrak gönderme işi için, bize bugünü işaret ettiler, bügün gelen kurulum ekibi de Millenicom evrak kağıdını getirmedi. Mecburen evrak kargo işlemi için bekleyeceğim. Fakat interneti de kullanabiliyorum ama, ara sıra kesiliyor. Gariplikler de beni bulur anca..
Konuyu tam olarak hız geldiği zaman hızları ve pingleri atacağım.
Ayrıca başka detaylarıda güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
Not: Telefondan yan çevirip okuyun

Elinize sağlık hocam sizce Millenicom mu? Türk Net mi? Netspeed mi?

O hakkında kısmı ne kadar uzun o.O2

Evde kızılay gazoz kalmamış, beypazarı varmış. Almaya gidiyorum.
Bekle bekle yazma🏃🏻

Son düzenleme:
hocam oyunlardaki ping değerlerini de atarsanız sevinirim bizim binada da superonline fiber var fiyatlar malum, bende geçmeyi düşünüyorum millenicom'a

Geri