İnternet Paylaşımı Hakkında

Reaksiyon skoru
12
Benim yedek bir telefonum var köyde onun mobil verisi daha iyi çekiyor diye ona taktım sim kartını ondan kendi telefonuma mobil erişim yapıyorum ama bende bazı uygulamalar için sınırsız veri var tarifede onlar paylaşırken kendi tarifemdeki veriden mi düşüyor hattım vodafone

Benim yedek bir telefonum var köyde onun mobil verisi daha iyi çekiyor diye ona taktım sim kartını ondan kendi telefonuma mobil erişim yapıyorum ama bende bazı uygulamalar için sınırsız veri var tarifede onlar paylaşırken kendi tarifemdeki veriden mi düşüyor hattım vodafone
paylaşınca aylık ne kaç GB internetin varsa ondan düşer, sınırsız sadece o telefondan kullanırken olur

Paylaşım özel internet gibi sayıldığı için instagram paketin varsa bile paylaşım normal internet paketinden yer

İnterneti başka telefona paylaştırırsan o kişinin kullandığı Instagram, TikTok gibi uygulamalar genelde sınırsız sosyal medya hakkından değil, normal internet paketinden yer. Sınırsız hak çoğu zaman sadece kendi telefonunda geçerlidir. Ama bana kalırsa bide arayıp tam emin ol çünkü operatörlere göre değişikler olabilir. Ben Türk Telekom kullanıyorum ve sosyal medya paketinden değil normal internetimden gidiyor. En garanti yok müşteri temsilcisini arayarak sorman.

Geri