Neler Yeni

Yardım İnternet sağlayıcı öneri

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Arda doğan
Türk telekomdayım ama cidden sinir gırtlağıma kadar geldi en son heybemden bir beste yazıcam onlara mahkemelik olacağız onu istiyorlar bana 50mb falan bi sağlam internet sağlayıcısı önerebilir misiniz uyguna aldığım güne lanet olsun kanlarından cıksın o aldıpta hizmetini vermedikleri paraların hepsinin hakkı

rcpgnncxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
recep gönenç
bence millenicom. interneti bağlattıktan bir kaç ay sonra indirimli tarifede sunuyorlar suan ben aylık indirimli 400tl veriyorum 100 megabit internete

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare
Evine fiber veren hangi firma varsa ona geç bazen yerel firmaların da fiberi oluyor araştır ama telekomda sorun olacağını sanmıyorum muhtemelen altyapı sorunludur komşularına sor onlarda da aynı sorun var mı diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Taha
Türk telekomdayım ama cidden sinir gırtlağıma kadar geldi en son heybemden bir beste yazıcam onlara mahkemelik olacağız onu istiyorlar bana 50mb falan bi sağlam internet sağlayıcısı önerebilir misiniz uyguna aldığım güne lanet olsun kanlarından cıksın o aldıpta hizmetini vermedikleri paraların hepsinin hakkı
ping sorunları yüzünden türknet kullanıyorum, hat türktelekoma ait olsa bile server sorunları yüzünden türknette kalmaya karar verdim (birkaç farklı sağlayıcı denedim), fiyatının uygun olduğunu iddia etmiyorum ama 2 yıldır tüktelekomun hat sorunları dışında hiçbir sorun yaşamadım, üstelik teknik bir sorun olduğunda türktelekom yetkilisi kendilerinden daha hızlı geri dönüş sağladı (tt ping değerim: ortalama 85 105 - türknet ping değerim: 30 55 + modem ayarları ile birlikte günden güne değişmekle birlikte 10 35 arasına kadar düşürmeyi başardım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Can Ekici
knk ben netgsm kullanıyorum ayda 300tl veriyorum en ucuz bura 100mb hız alıyorum ve hiç problem yaşamadım şuana kadar müq (fiber altyapı var)

Top Bottom