Taahhutsuzlerde pek fiyat farki kalmadı . 550 tlden basliyor 700 tl ortalama fiyatları zaten.Merhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
Hepsi pahalı ki milenicom ilk 4 ay uygun sonra oda zortluyor felanMerhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
Millenicom kullaniyorum suan 590 suan ama yine zam gelicek 600 kusurlerde olacak. Gecen gibirnete girecektim 2 hafta memlekete gittim geldim fiyat tarifesine zam yapmislar . GecemedimMerhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
Kaç mbps kullanıyorsun ben 100 kullanıyorum bu ay 760 ödedimMillenicom kullaniyorum suan 590 suan ama yine zam gelicek 600 kusurlerde olacak
Benimde 29 günüm kaldı bende bulamadımMerhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
Valla ondan bende emin degilimKaç mbps kullanıyorsun ben 100 kullanıyorum bu ay 760 ödedim![]()
Benimde 29 günüm kaldı bende bulamadım
Turknet,turk telekom harici biraz guvenilir iss olsun diyorsaniz millenicomu hem ilk 3/4 ay fiyat indirimi hemde arkadasini getir kampanyasiyla burkac ay indirimli kullanabikirsiniz. Zaten taahhutsuz ondan sonra isterseniz baskasinada gecebikirsinz.Merhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
türk telekomdan geçiliyor mu? altyapı TTBuna bi bak istersen. Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum. Üstellik fiyatlar mükemmel yüksek artmıyor. İlk sene 500tl ile başladım sonra 600tl yaptılar şimdi de 650tl ödüyorum.![]()
1000mbps internet fırsatı bekleyenler için güzel fırsat. Daha ucuza varsa atabilirsiniz. Değiştirmeyi planlıyorum.
100 Mbps Fiyatına 1000 Mbps Süper Fiber 700TL - Superonline
Superonline'da Yılın Fırsatı 1000 Mbps Süper Fiber İnternet 100 Mbps Fiyatına - Fırsatı Kaçırmamak için Hemen Başvur!www.superonline.net
- ozzysfpy
- Cevaplar: 71
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Bi ben mi 16mbps e 750 TL ödüyorum.Merhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.