Öneri Internet saglayıcı önerisi

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Arkadaşlar bölgemde vdsl var ama yakında fiber gelir gibi cunku turuncu bi kablo cekiyolardı. Şuan türk telekom kullanıyoruz ve 700tlye 35 download 10 upload alıyoruz türknette altyapı sorgulatınca çıkmıyor ama karsı binada cıkıyor hangi interneti önerirsiniz ?

M
Arkadaşlar bölgemde vdsl var ama yakında fiber gelir gibi cunku turuncu bi kablo cekiyolardı. Şuan türk telekom kullanıyoruz ve 700tlye 35 download 10 upload alıyoruz türknette altyapı sorgulatınca çıkmıyor ama karsı binada cıkıyor hangi interneti önerirsiniz ?
MIllenicomdan bir baksana var mı?

fiber gelecekse biraz daha beklenebilir.

fiber gelecekse biraz daha beklenebilir.
hocam taahaut bitmesine 1 hafta filan kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M

MIllenicomdan bir baksana var mı?
altyapı yok diyor

hocam taahaut bitmesine 1 hafta filan kaldı

altyapı yok diyor
ama komşuda var gorunuyor

Digitürk internet almayı düşünüyorum bende ping problemi oluyor mu acaba kullanan varmı

Fiber altyapı gelecekse taahhütsüz gıbırnet gibi firmalardan al fiber geldiği gibi geçersin. 35 Mbps ye 700 çok kazık fiyat. 500 Mbps'ye 640 veriyorum ben.

Sorgulayınca çıkmıyor demişsin belki boş port yoktur arayıp sormayı dene bir de.

Kullanıpta memnun olan az kişi gördüm ping konusunda
Geçen gün next tv kurmaya gelen arkadaş önerdi de fiyatı 329 tl gibi bişey dedi normalde digitürk maç için kullanıyorum mevcut abonelere uygun falan dedi tabi benim için ping önemli isterse bedava versin ping yaptıktan sonra bağlatmam hocam

Fiber altyapı gelecekse taahhütsüz gıbırnet gibi firmalardan al fiber geldiği gibi geçersin. 35 Mbps ye 700 çok kazık fiyat. 500 Mbps'ye 640 veriyorum ben.

Sorgulayınca çıkmıyor demişsin belki boş port yoktur arayıp sormayı dene bir de.
hocam babam yenilemis taahutu ve 1.5yillik aylik 750tl 50mb diyorum cok paraya az internet veriyolat ama inatla devam ediyo fiber gelsin iptal etcem taahutu kac para tutar sizce ? bide bos port nasi oluyo

Geçen gün next tv kurmaya gelen arkadaş önerdi de fiyatı 329 tl gibi bişey dedi normalde digitürk maç için kullanıyorum mevcut abonelere uygun falan dedi tabi benim için ping önemli isterse bedava versin ping yaptıktan sonra bağlatmam hocam
Kullanan 2 arkadaşım vardı ping sorunu fazlasıyla var önermem, Başka firmalara bakabilirsin

hocam babam yenilemis taahutu ve 1.5yillik aylik 750tl 50mb diyorum cok paraya az internet veriyolat ama inatla devam ediyo fiber gelsin iptal etcem taahutu kac para tutar sizce ? bide bos port nasi oluyo
https://internettekalite.com/cayma-bedeli-hesaplayici/ Bu siteyi istersen bi dene ben daha önce denedim hemen hemen aynı civarlarda cayma bedeli söylemişti

İndirimsiz haline 1.000 TL desen, 1.5 yıllık taahhütle 4.500 TL civarı cayma bedeli çıkar. Yine de arayıp öğrenmek en iyisi.

Babanız taahhütü yenilemeseydi eğer GıbırNet önerebilirdim. Hem taahhütsüz hem de TT altyapısını kullanarak 1000 MBPS verebiliyor.

hangisi hocam

İndirimsiz haline 1.000 TL desen, 1.5 yıllık taahhütle 4.500 TL civarı cayma bedeli çıkar. Yine de arayıp öğrenmek en iyisi.

Babanız taahhütü yenilemeseydi eğer GıbırNet önerebilirdim. Hem taahhütsüz hem de TT altyapısını kullanarak 1000 MBPS verebiliyor.hocam
Bende Peşin ödeme yaptım 100 mbps için acaba diyorum gıbırnete mi geçsem veya milenicom 1000 mbps

hangisi hocam

Bende Peşin ödeme yaptım 100 mbps için acaba diyorum gıbırnete mi geçsem veya milenicom 1000 mbps

Millenicom hakkında pek tecrübem yok, daha önce hiç kullanmadım. Sadece bir ara Netspeed'den geçiş yaparken Millenicom'a geçişimi son anda iptal edip GıbırNet'e geçiş yapmıştım. 1.5 yıldır da aktif olarak kullanıyorum.

Bursa'da oturuyorum ve gayet memnunum hizmetten. Olur da eğer fibere geçip sağlayıcı değişmek isterseniz, ben GıbırNeti önerebilirim. Millenicom kullanan arkadaşlar varsa eğer onlar da fikirlerini, hizmet kalitesini söylerse daha iyi olur sizin için.

Son olarak kararı siz verirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,345
Üyeler
184,927
Son üye
howlTheWizard
Geri