Öneri İnternet Sağlayıcı Önerisi

Reaksiyon skoru
58
20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?
Altyapı değerlerim de şu şekilde:

Ekler

• öö.png
    öö.png
    5.1 KB · Hit: 72
  • mm.png
    mm.png
    19.3 KB · Hit: 80
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?

Kablonet akılllı sınırsız 50mbps 24 ay taahütlü 80TL
Ping sorunu falan yok son derece memnunum

Millenicom alabilirsin daha iyi olur. Altta rehberimi oku aklına takılan bir şey olursa sor lütfen.

bana kalırsa comnet baya iyi firma alabilirsin müşteri hizmetlerine çok hızlı ulaşabiliyorsun hem tereddüt edersen mert kuşkapan ın sponsoru
Post automatically merged:

bana kalırsa comnet baya iyi firma alabilirsin müşteri hizmetlerine çok hızlı ulaşabiliyorsun hem tereddüt edersen mert kuşkapan ın sponsoru
yada millenicom al türknet sakın düşünme bile

opera GX

Millenicom alabilirsin daha iyi olur. Altta rehberimi oku aklına takılan bir şey olursa sor lütfen.
80mbps gösteriyor millenicom. Bu değerleri alabilir miyim?

türk net,vododfone net,türk telekom, bu 3 firmayla çok sıkıntılı dönemlerden geçtim şöyle bir durum var genel olarak türk telekom ve türk telekom altyapısı kullanan firmaların hepsi kötü diyebilirim sadece türk net kullanırken 75 mbps internet aldım ama problem şuydu ki sürekli kesiliyordu bende en son zıvanadan çıktım ve süper online almaya karar verdim daha sonra bulunduğum yere hizmet veremediklerii anladım oturduğum binaya kablonet altyapısı geldi ve onu kullanıyorum 100mbps internet kesilmiyorda gerçekten çok memnunum sanada tavsiye ederim eğer kablonet altyapısı yoksa seni en çok memnun edecek yine oturduğun yere bağlı olarak fiber altyapı sunan firma olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,586
Üyeler
190,935
Son üye
whisqey
Geri