Türknetin gigafiber altyapısı varsa öneririm bi kontrol edin sitesinden istersenizSelamlar 2 senedir tt kullaniyodum ama yeni taahut bitiyo ve cok yuksek bir fiyat verdiler 50 mbps kullaniyodum altyapim 100 mbps vdsl önerileriniz varmı
100mbps için 400 fazla olur.Ben 300 lirayken zam gelmesini ön görerekten 12 ay peşin ödedim 2024 sonuna kadar 270tl olarak ödüyorum.Şimdiye kadar 900mbps altı hız almadım 5-6 cihaz bağlıyken.Keşke gigafiber altyapısı olsaydı sizin deTürknete baktim ama oda 100 veriyo maksimum hocam ve fiyati 400 olmuş
Bu diger saydiklarinizdan hangisi en iyisidirOyun ping önemliyse Fixnet; ekonomik olsun derseniz Gigaspeed, Netbone, Netman, Pananet, Poyraznet, Euronet, Wordnet.
Keşke hocam gigafiber olsa zaten direk turknete geçerdim100mbps için 400 fazla olur.Ben 300 lirayken zam gelmesini ön görerekten 12 ay peşin ödedim 2024 sonuna kadar 270tl olarak ödüyorum.Şimdiye kadar 900mbps altı hız almadım 5-6 cihaz bağlıyken.Keşke gigafiber altyapısı olsaydı sizin de
gpon kullanıyorum vdsl gayet iyi tatminkar tt alt yapısı internet veriyor bilgi alın
hocam çok kararsız kaldım bir sürü sağlayıcı var karar veremiyorum hangisini seçsem diyePoyraznet, Netman Ve şuan Pananet'teyim.
Poyraznet'den dslam kilidini kaldıramadık diye ayrıldım.
Netman'dan da oldukça memnundum; Pananet'e fiyat ve peşin ödeme avantajından dolayı geçtim. Devam ederdim.
Pananet'le ilgili olarakta şurada bilgi paylaştım. (Kişisel deneyim)
https://forum.donanimarsivi.com/konu/flixnet-yaninet-pananet-sizce-hangisine-gecmeliyim.907857/
Bende iptv ve oyun yok; düz kullanıcıyım belirteyim.