Turkcell'den Turksat'a geçtim. 360 veriyorum aylık 100down 20up için. Memnunum.Evdeki internet kotu ve ben bi internet almak istiyorum, bana 400TL civarina stabil ve iyi bir internet onerir misiniz? Tesekkurler
Kablonet var ise altyapı olarak en iyi internet firmasıdır zaten yoksa süperonline yoksa türknetin kendi altyapısı flaan.Evdeki internet kotu ve ben bi internet almak istiyorum, bana 400TL civarina stabil ve iyi bir internet onerir misiniz? Tesekkurler
türksat kablonetEvdeki internet kotu ve ben bi internet almak istiyorum, bana 400TL civarina stabil ve iyi bir internet onerir misiniz? Tesekkurler
Tıkla net var 100mbps hızında 310₺ düşünebilirsin 35mbps de 280₺, 16mbps 260₺ vdsl bunlarEvdeki internet kotu ve ben bi internet almak istiyorum, bana 400TL civarina stabil ve iyi bir internet onerir misiniz? Tesekkurler
Kardeşim aslında en düşük pingi ben kablonette alıyordum tr de yaşadığım zaman hatta yanında vdsl kullanıyordum o bile pingi yüksekti. 100/20 hız hala ailem kullanıyor 2014 den beri.türksat kablonet
Mesaj otomatik birleştirildi:
100mbps aldık 97 veriyor tek sorun ping bende ttde 18 iken 21 şuanda çoğu oyunda
En düşük pingi, alt yapıya göre türk telekom sunuyor. Benim tecrübelerime göre öyle en azından.Kardeşim aslında en düşük pingi ben kablonette alıyordum tr de yaşadığım zaman hatta yanında vdsl kullanıyordum o bile pingi yüksekti. 100/20 hız hala ailem kullanıyor 2014 den beri.
Kablonet maximum en azından beni altyapım eski olduğu için 8-9 ping veriyordu tt ise 13 15 en az. Kablonet türkiyenin maalesef ki tek iyi firması sorun yaşansa kısa sürede arıza giderilir çözüm muhattap bulunabilioyr verdiği hizmet kaliteli ben çok firma kullandım ve dediğim gibi 2014 den beri kablonet kullanıyor ailem .En düşük pingi, alt yapıya göre türk telekom sunuyor. Benim tecrübelerime göre öyle en azından.
Vodafone Kullanıyordum, pingler 18 - 20'ydi, ttnet'te 8'di, şuan netspeed kullanıyorum 4.