İnternet saglayicisi önerisi

Hangi internet sağlayıcı

• Oy kullanan toplam üye
    11

Dragonman

80+
Reaksiyon skoru
56
Merhaba arkadaşlar 2gun sonra Türk Telekom da taahhüt bitiyor. 50mb altyapım var ve başvuru falan yapmadım fiber için. Sizce önümüzdeki dönemde fiber basvarusu yapacağımı göz önünde alırsak hangi internet sağlayıcısina geçmem mantıklı olur hem hizmet kalite hemde fiyat açısından ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar 2gun sonra Türk Telekom da taahhüt bitiyor. 50mb altyapım var ve başvuru falan yapmadım fiber için. Sizce önümüzdeki dönemde fiber basvarusu yapacağımı göz önünde alırsak hangi internet sağlayıcısina geçmem mantıklı olur hem hizmet kalite hemde fiyat açısından ne önerirsiniz?
altyapını sorgula ona göre bence taahütsüz ve uygun dersen türknet öneririm

yani alt yapı az olduğundan turk telekom demek zorundayım ama fiber olsaydı turkcell tabii ki.

Altyapı sorgusunda 50 mb çıkıyor ztn ve türknet in ilginç gelen yani yarın birgun altyapı yenilenirse galiba 1000mb sabit herkese veriliyor tek fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerin için teşekkür ederim 🙏:)
kendi altyapısı gelirse 1000mbps ama diğer alt yapılar gelirse 100mbps sabit altını göremezsin

Öneriler için sagolun sınavlara baktıgım için giremedim ama bugün karar vericem türknet büyük basıyor aklımda nedense dediklerinize de bakacagım sagolun:)

Öneriler için sagolun sınavlara baktıgım için giremedim ama bugün karar vericem türknet büyük basıyor aklımda nedense dediklerinize de bakacagım sagolun:)
Turknet veya tt hangisi ucuzsa onu al 50mb zaten, başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri