İnternet secimim ne olmali ?

Arkadaşlar hepinize sağlıklı günler diliyorum.Bahcelievler istanbul da yaşıyorum turknet 35 mb vdsl superonline 25mbs vdsl hizmet sunuyor.Hangi interneti almalıyım?
Bahçelievler istanbul avrupa yakası bölgesinde alt yapı olarak bildiğiniz önerebileceğiniz internet nedir yazarsanız çok sevinirim.Vdsl kurulumlu paketler mi daha avantajlıdır yoksa vdls yi kendim mi almalıyım?
kablonet altyapılarına bak varsa ona geç yoksa biraz paraya kıy superbox al derim uğraşılmaz türk telekom ve onun altyapısını kullanan türknetle.

kablonet altyapılarına bak varsa ona geç yoksa biraz paraya kıy superbox al derim uğraşılmaz türk telekom ve onun altyapısını kullanan türknetle.
Teşekkürler kablo neti çok övmüşler ona geçiş yapacağım ama vdsl modem almam gerekli mi ya da modem veriyorlar mı kampanyada onu anlayamadım.Dsl değil de vdsl modem almam istiyorum fakat 100mb için vdsl değer mi?

Aynen ping olarak şikayet ediliyor türk net ama alt yapı kötüyse her internet sağlayıcısı kötü diyorlar. Millenicom da vdsl veriyorlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alt yapın iyise geç
Elbette millenicom'da da türknet de vdsl, adsl, fiber veriyor. Millenicom kendi altyapısı yerine Türk Telekom kullandığı için ping sorunu daha az oluyor. Ayrıca alt yapı aynıysa her firma aynı diye bir şey yok. Girin donanımhabere net galaksi kullanıcılarının %75+'sı akşam saatlerinde 0.1mbps internet alıyor :)

Millenicom Turknet superonline falan altyapı sorgula yaz internete bak kaç hız alabiliyosun ondan sonra fiyatına göre karar ver

Geri