Neler Yeni

İnternet servis sağlayıcısı önerisi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar taahütüm 1 sene erken bitiyor önümüzdeki ayın 31 de bitiyor adresimi vermem doğru olurmu bilmem ama hangi iss seçmem daha iyi olur bir yerden ölçüp hangisini almam aldıktan sonrki süreçte müşteri temsilcileri gibi şeylerde daha etkililer (vodafone önereni keserim) çok mutluyum kurtuluyorum diye

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar taahütüm 1 sene erken bitiyor önümüzdeki ayın 31 de bitiyor adresimi vermem doğru olurmu bilmem ama hangi iss seçmem daha iyi olur bir yerden ölçüp hangisini almam aldıktan sonrki süreçte müşteri temsilcileri gibi şeylerde daha etkililer (vodafone önereni keserim) çok mutluyum kurtuluyorum diye
Kablonet altyapisi varsa kullanabilirsin 2sene tahhütlü kullan sonra 88 tl ye 100mbit down alabiliyorsun

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
nereden bakıcam link atabilir misin altyapı kontrolü fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu paketi kullaniyorum https://www.turksatkablo.com.tr/int...cut-musterilere-ozel-br-100-gulduren-kampanya memnunum istersen buda var

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
türknet istiyordum ama çok sıkıntı çıkartır dediler bu nedenle tecih etmek istemiyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
türknet istiyordum ama çok sıkıntı çıkartır dediler bu nedenle tecih etmek istemiyorum
4 seneye yakın TürkNet VDSL kullanıyorum. Hizmeti Türk Telekom altyapısı üzerinden alıyorum. Türk Telekom saha dolabı binama yakın olduğu için ve altyapı 100Mbpse kadar desteklediği için hızın hepsini sağlıklı bir şekilde alabiliyorum. Eğer TürkNet istiyorsan ve altyapın YAPA ise kesinlikle TürkNet seçmelisin.
Aşağıdaki link olarak bıraktığım sitelerden altyapınızı kontrol edin. Bizimle paylaşın yardımcı olalım.

Türk Telekom saha dolabına ne kadar yakınsın ortalama olarak öğrenmek istiyorsan Netspeed altyapı sorgulamayı kullanabilirsin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
türk telekom. nokta.
4 yıldır kesintisiz sorunsuz. bitti. bu kadar.
hocam turk telekomun şu yönünü seviyorum kuzenimin interneti çok kötü olmasına rağmen hemen arıyor ertesi gün interneti normal

4 seneye yakın TürkNet VDSL kullanıyorum. Hizmeti Türk Telekom altyapısı üzerinden alıyorum. Türk Telekom saha dolabı binama yakın olduğu için ve altyapı 100Mbpse kadar desteklediği için hızın hepsini sağlıklı bir şekilde alabiliyorum. Eğer TürkNet istiyorsan ve altyapın YAPA ise kesinlikle TürkNet seçmelisin.
Aşağıdaki link olarak bıraktığım sitelerden altyapınızı kontrol edin. Bizimle paylaşın yardımcı olalım.

Türk Telekom saha dolabına ne kadar yakınsın ortalama olarak öğrenmek istiyorsan Netspeed altyapı sorgulamayı kullanabilirsin.
hocam sonuçlar böyle

Ekler

• Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet - Opera 1.10.2020 01_12_25.png
    Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet - Opera 1.10.2020 01_12_25.png
    111.2 KB · Hit: 52
  • Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet - Opera 1.10.2020 01_12_12.png
    Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet - Opera 1.10.2020 01_12_12.png
    123.8 KB · Hit: 44
  • Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet - Opera 1.10.2020 01_12_06.png
    Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet - Opera 1.10.2020 01_12_06.png
    147.5 KB · Hit: 47

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
hocam turk telekomun şu yönünü seviyorum kuzenimin interneti çok kötü olmasına rağmen hemen arıyor ertesi gün interneti normal

hocam sonuçlar böyle
TürkNet YAPA altyapısında değilsin malesef. Türk Telekom altyapısı üzerinden 37 Mbps'e kadar hız alabiliyorsunuz.
Şu şekilde diyeyim. İstediğiniz firmadan internet kullanabilirsiniz. Millenicom, NetSpeed, TürkNet, Türk Telekom vs. Benim tavsiyem TürkNet veya taahhüt olmayan firmalar olacaktır. Eğer TürkNet kullanacaksanız müşteri hizmetleri olmadığını ve bazı kullanıcıların sorun yaşadıklarını bilin isterim doğruyu söylemek gerekirse. Fakat ben 4 senedir kullanıyorum internet arızam 10'u geçmemiştir ve maksimum 2 iş günü içerisinde sorunum çözülmüştür.
Ben oldukça memnunum diyebilirim. Destek taleplerine yoğunluk olmadığı sürece 12 saat içerisinde dönüş veriyorlar. Karar sizin.
Eğer TürkNet kullanacaksanız arkadaş davet kodumu kullanarak abone olursanız ilk ay faturanızı ödedikten sonra ki 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet kodum: HKT15IC76DNE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,419
Üyeler
166,538
Son üye
Emir__8
Top Bottom