Chissbixei 80+ Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 17 Mayıs 2024 #1 Web'de siteyi aratınca sitenin yanında çıkan icon'u değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
XDEV 80+ Bronze Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 713 Reaksiyon skoru 472 19 Mayıs 2024 #2 HTML: <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="logo.png" /> Yukarıdaki kodda bulunan logo.png adresini kendine göre düzenledikten sonra <head></head> etiketleri arasına ekle.
HTML: <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="logo.png" /> Yukarıdaki kodda bulunan logo.png adresini kendine göre düzenledikten sonra <head></head> etiketleri arasına ekle.
byfaresiz 80+ Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 184 Reaksiyon skoru 71 19 Mayıs 2024 #3 Hangi alt yapıyı kullandığını bilemediğimden yardımcı olamayacağım ama buradan detaylı yardım bulamazsan Favicon diye aratırsan konu ile alakalı bir çok içerik çıkar.
Hangi alt yapıyı kullandığını bilemediğimden yardımcı olamayacağım ama buradan detaylı yardım bulamazsan Favicon diye aratırsan konu ile alakalı bir çok içerik çıkar.