Neler Yeni

Lütfen yardımİnternet sorununu çözemediğim için pc yi iade edebilir miyim

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Dostlar selam Pc aldım fakat internet sorununu çözemiyorum İnternetçi de araştırın falan diyorlar ama çözüm bulamıyorum normalde bu pazar pc yi teslim almaya gidicektim ama maalesef internet olmadığı için almaya gitmeyeceğim paramı almaya gideceğim sizce verirler mi vermezlerse pc yi napcam yani internete çözüm bulamıyorum bulmama yardımcı olan da yok nasıl bir yol izlemeliyim vatandan almıştım daha kullanamadan iade etmek koyuyor ama maalesef internet sorunuma çözüm bulamıyorum

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
Dostlar selam Pc aldım fakat internet sorununu çözemiyorum İnternetçi de araştırın falan diyorlar ama çözüm bulamıyorum normalde bu pazar pc yi teslim almaya gidicektim ama maalesef internet olmadığı için almaya gitmeyeceğim paramı almaya gideceğim sizce verirler mi vermezlerse pc yi napcam yani internete çözüm bulamıyorum bulmama yardımcı olan da yok nasıl bir yol izlemeliyim
nasıl bir internet sorunun var ve bilgisayarı kimden ve nasıl aldın

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl bir internet sorunun var ve bilgisayarı kimden ve nasıl aldın
Şimdi şöyle söyleyeyim internetim 45 Mbps odamda 2-3 Mbps lere falan düşüyor Ben masaüstü pc aldım vatandan R5 7500F 4070 Ti Super li bu pazar montajı bitecek teslim almaya gideceğim ama sorun şu ki işte İNTERNET sorun SORUN BU İN TER NET yok abi kimse çözüm bulamadı 1000₺ bütçem var diyorum nasıl bir ürün almalıyım diyorum ne yapmalıyım diyorum yardımcı olabilecek kimse yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi şöyle söyleyeyim internetim 45 Mbps odamda 2-3 Mbps lere falan düşüyor Ben masaüstü pc aldım vatandan R5 7500F 4070 Ti Super li bu pazar montajı bitecek teslim almaya gideceğim ama sorun şu ki işte İNTERNET sorun SORUN BU İN TER NET yok abi kimse çözüm bulamadı 1000₺ bütçem var diyorum nasıl bir ürün almalıyım diyorum ne yapmalıyım diyorum yardımcı olabilecek kimse yok
İnternet modemin yanında 40-45 Mbps veriyor zaten

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin

İnternet modemin yanında 40-45 Mbps veriyor zaten
kablolu bağlantı denedin mi hiç kablosuzda normal

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Darakcı
Odanla modem arası cok mu uzak hocam sorun ondan mı kaynaklanıyor?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Burak
Bu nasil sorun anlatma hicbir sey anlamadim.

Kablosuz mu kullaniyorsun? Kablosuz kullanirken odana gectiginde mi 2-3mbps 'e dusuyor 40-45'ten? Eger oyleyse bir tane CAT7 yassi kablo cek ethernetten direkt kabloyla, hiz kaybina ugramadan 45'i ceker baglarsin bilgisayara.
Goruntu sorun oluyorsa da kablo kanali alabilirsin, istersen git desenli desenli seyler al icinden kablo cek.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
Yok hocam ne uzağı odadan 2-3 adım atıyom pc nin yanındayım yani ne uzak olcak Bağırsam sesim gidiyor yani vallahi çok bunaldım.

Aynen öyle
çok kötü bir görüntüsü yok ancak daha temiz bir görüntüsü olsun istersen yeterli uzunlukta alıp süpürgeliğin dibinden çekebilirsin farkedilmez bile hatta ben öyle yapıyorum

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Bu nasil sorun anlatma hicbir sey anlamadim.

Kablosuz mu kullaniyorsun? Kablosuz kullanirken odana gectiginde mi 2-3mbps 'e dusuyor 40-45'ten? Eger oyleyse bir tane CAT7 yassi kablo cek ethernetten direkt kabloyla, hiz kaybina ugramadan 45'i ceker baglarsin bilgisayara.
Evet Kablossuz kullanıyorum ama ben kablo çekemem bana kablo çekmeden 1000₺ bütçeyle alabileceğim bi çözüm göster Masaüstü pc aldık valla yazık olacak.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Semi kaan Çakır
Top Bottom