- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum zaten kız arkadaşı değil, yöntem arıyorumBurası tinder değil donanım arşivi forum knk
Biliyorum zaten kız arkadaşı değil, yöntem arıyorumBurası tinder değil donanım arşivi forum knk
Şu anda geçemem malesef discorda ama parayı soracaksan komidinin üstünde@Yasin Koçak @Jarvis-M Discord gelsenize içten dileklerimi ileteceğim.
Yaw konu onayı sistemi bu yüzden gerekliBiliyorum zaten kız arkadaşı değil, yöntem arıyorum
lan kim upladı bu konuyuSelam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
sen gelip kız arkadaş arıyorum dersen öyle yazarlar agaLan oraya yazdım ki bildiğiniz yöntem var ise onu yazın. Ama yoooook insanların derdi popüler olmak, tanınmak vb. başkasının derdi umurlarında değil. Sadece yazmak için yazıyorlar ve buraya yazılanların tahminimce %95 falan benim hiçbir işime yaramaz saçma yazılar.
NOT: Benim amacım kesinlikle ama kesinlikle tanınmak ve popüler olmak falan değil zaten Allah biliyor.
Dc sunucularında hawli kızlar var olur mu öyle ki (!)Discord var istediğin sunucuya gir elbet bir Allah'ın kulu vardır
Mesel Doğukan'a bak bir Pp değiştirdi 50tane mesaj geldi profile
Hawli çok varDc sunucularında hawli kızlar var olur mu öyle ki (!)
Yahu ben sevgili mi dedim dikkatli okuHer konuya aynı şeyi yazıyorum ama brom bu tarz işlerle uğraşcağına dil filan öğren. Sevgili işi zaten zamanla olur.
internetten sev bulup napıcan adamakıllı ilişki mi yaşayacan sanıyonSelam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14