Neler Yeni

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Lan oraya yazdım ki bildiğiniz yöntem var ise onu yazın. Ama yoooook insanların derdi popüler olmak, tanınmak vb. başkasının derdi umurlarında değil. Sadece yazmak için yazıyorlar ve buraya yazılanların tahminimce %95 falan benim hiçbir işime yaramaz saçma yazılar.

NOT: Benim amacım kesinlikle ama kesinlikle tanınmak ve popüler olmak falan değil zaten Allah biliyor.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
lan kim upladı bu konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan oraya yazdım ki bildiğiniz yöntem var ise onu yazın. Ama yoooook insanların derdi popüler olmak, tanınmak vb. başkasının derdi umurlarında değil. Sadece yazmak için yazıyorlar ve buraya yazılanların tahminimce %95 falan benim hiçbir işime yaramaz saçma yazılar.

NOT: Benim amacım kesinlikle ama kesinlikle tanınmak ve popüler olmak falan değil zaten Allah biliyor.
sen gelip kız arkadaş arıyorum dersen öyle yazarlar aga

Annecik

80+ Bronze
Inkedartworks-000526769397-b2oq7x-t500x500_LI.jpg

Flokii

80+

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Her konuya aynı şeyi yazıyorum ama brom bu tarz işlerle uğraşcağına dil filan öğren. Sevgili işi zaten zamanla olur.

Mehmet37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Hilmi
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
internetten sev bulup napıcan adamakıllı ilişki mi yaşayacan sanıyon

Tr_temhA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet efe güneş
Manavdan patates,soğan mı alıyon ki yöntem verelim. Git sosyal medyadan ve ya discord oyuncu sunucularından bul oyun oynamaya arıyorsan. Kelin ilacı olsa başına sürer.

Top Bottom