radasamara
80+ Gold
Dahası
PatronunaValla çıkaramadım belki ben fark etmedim. Bu aralar işten dolayı pek takılamıyorum forumda günde Max 1 saat.
![Lemon :lemon: 🍋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f34b.png)
PatronunaValla çıkaramadım belki ben fark etmedim. Bu aralar işten dolayı pek takılamıyorum forumda günde Max 1 saat.
Patronuma buradan sesleniyorum Allah belanı versin patronum olacak şahıs. Ona limon değil karpuz falan atmak lazım.Patronunaat maaşına zam yapar. (Sakın yapma patronlarda işe yaramıyo)
Artık bu forumda yeni bir akım paylaştın. Bundan sonra hoşlandığımız kızlaraPatronuma buradan sesleniyorum Allah belanı versin patronum olacak şahıs. Ona limon değil karpuz falan atmak lazım.
Yok bence hoşlanmadığınız şahıslara karpuz hoşlandıklarımıza limon olsun daha mantıklı. Çünkü karpuz dememin sebebi ağır ve zarar verir. CcCArtık bu forumda yeni bir akım paylaştın. Bundan sonra hoşlandığımız kızlaraatacaz. Çok sağolun yüce liderimiz Kamine hazretleri.
Artık çok geç kıza karpuz attım bileYok bence hoşlanmadığınız şahıslara karpuz hoşlandıklarımıza limon olsun daha mantıklı. Çünkü karpuz dememin sebebi ağır ve zarar verir. CcCCcC
Bir de peynir olacak yanında off. Karpuz yemeyi özledim la. Hepsi kelek daha düzgün karpuz çıkmadı.Artık çok geç kıza karpuz attım bile![]()
OlduDc sunucularında hawli kızlar var olur mu öyle ki (!)
Artık bu forumda yeni bir akım paylaştın. Bundan sonra hoşlandığımız kızlaraatacaz. Çok sağolun yüce liderimiz Kamine hazretleri.
@KaminaÜstat çözmüş işi.
Kız seçmek karpuz seçmeye benzer, bir tane iyisini bulmak için onlarcasını ellemen gerekir
![]()
Allah sana da, bana da ve kimseye yalnızlık vermesin. Zannımca senin arkadaşların falan var. Yalnızlık güzel bir şey değil. ama ben yalnızlık acısı çekiyorumÇok ciddi, mühim, ehemmiyetli, faydalı ve nafi bir konu daha.