İnterneti Tamamen Güvenli Hale Getirebilir miyim?

Monaarch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Bilgisayardan +18 içeriklere vs kesinlikle girilmesin istiyorum. VPN Proxy gibi şeyler kullanılsa bile yine de girilmesini engellemenin bir yolu var mıdır acaba?

Bilgisayardan +18 içeriklere vs kesinlikle girilmesin istiyorum. VPN Proxy gibi şeyler kullanılsa bile yine de girilmesini engellemenin bir yolu var mıdır acaba?
Milyonlarca site olduğu için zor.
Hangi sitelere girebilceğini ayarbilirsin yada Google ebeveyn modu veya çocuk modu vardı onu ayarlardan açın.

O siteyi engelleyebiliyorsun okullarda yapıyorlar. Mesela biz susamam'ı açamadık okulun son günü

O siteyi engelleyebiliyorsun okullarda yapıyorlar. Mesela biz susamam'ı açamadık okulun son günü
Okulda kullanılan sistem bazı internet sayfalarına giriyorsun diğer hepsi engelli.

Tek site üzerinden girilebilse +18 yerlere o siteyi engelleyebilirdin ama aşırı fazla var yani engellemek imkansız. Böyle bir şey buldum belki işinize yarayabilir.

Biz scratchden açıyorduk bütün müzikleri :) hatta telefon interneti bağlayıp youtubeye bile girebiliyoruz .

Vpn açılmadıkça kesinlikle +18 sitelere girilmez. Çocuk modu Aile modu vs gibi modlar var. Çocuk modunda sadece youtube açılır +18 içerikler asla gözükmez. Oyun oynanamaz. Aile modunda her şey açıktır dizi film vs izleyebilirsin (netflix). Yine +18 olan hiçbirşeyi göremezsin.

Hizmet aldığınız firmanın Güvenli İnternet paketleri oluyor. Onlardan alabilirsiniz.

Kaspersky de o özellik var.

Ekler

• kasper.PNG
    kasper.PNG
    75.1 KB · Hit: 74
Son düzenleme:
Şöyle yapabilirsiniz.Sadece girilecek siteleri ayarlarsınız.Youtube vs. tarzı o şekilde.Onun dışında milyonlarca +18 içerikli yasaklı veya yasak olmayan girilebilen siteler falan filan.

Geri