Anakartınızın sitesinden LAN Driver güncellemesi yapın, düzelmezse kablonuzda bir hasar olabilir.Dostlar internetim bilgisayarımda kopuyor, sistemim masaüstü LAN kablosu ile bağlanıyorum, saniyelik kopuyor ve 1-2 saniye gelmiyor. Son zamanlarda olmaya başladı neyden kaynaklı olabilir ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam internetiniz kaç mbps? 100 mb s görünce şaşırdım yaniDostlar internetim bilgisayarımda kopuyor, sistemim masaüstü LAN kablosu ile bağlanıyorum, saniyelik kopuyor ve 1-2 saniye gelmiyor. Son zamanlarda olmaya başladı neyden kaynaklı olabilir ?
Alıntıyı görüntüle
58 mbpsHocam internetiniz kaç mbps? 100 mb s görünce şaşırdım yani![]()
yaklaşık 4 saattir kopmadı.Anakartınızın sitesinden LAN Driver güncellemesi yapın, düzelmezse kablonuzda bir hasar olabilir.
Bu gibi durumlarda driver güncellemek ilk yapılacak işlerden biri58 mbps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaklaşık 4 saattir kopmadı.
Güncellemeyi nereden gerçekleştirdiniznormal şartlarda güncelliyordum ancak internet gözümden kaçıyor, 6-7 ayda güncelleme geliyor.
Tamam 3. parti bir site mi kullandın diye merak ettim.Ana kartın kendi sitesinden asus'un neden ne oldu ?
Kabloda sorun olabilirmi başka pc de dene aynı kabloylahala kopuyor arkadaşlar.
kablom 15m modem başka odada sanırım yıpranmış olabilir.Kabloda sorun olabilirmi başka pc de dene aynı kabloyla
ama kopmadan 5-10 saniye sonra hemen geliyor acaba sistemsel bir şey mi yoksa donanımsal bir şey mi diye düşünmedim değil.Kabloda sorun olabilirmi başka pc de dene aynı kabloyla