Yardım internetim çok dalgalı

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar internetim gerektiği gibi çalışmıyor misal oyun indiriyorum 8mb/sn ile indiriyor 3 lere iniyor tekrar 5 lere çıkıyor oyunlarda arkadaşımın internet paketi 35mb benimki 50mb lık paket o 20 ping alıyor ben 80-40 arası anlamadığım bir sorun var modem ayarlarından düzeltilebilecek birşeymi pc ye ethernet ile bağlı kablolar daha yeni yenilendi

Modemdeki hat değerlerini atabilirmisin ?

one hocam nasıl atayım
Modem arayüzüne girince bazı hat değerlerinin gözüktüğü ekran var

Örnek

Örnek
Hocam modem arayüzüne giremiyorum hiç bir şekilde o nasıl olucak herşeyi yazdığım halde

Örnek
hocam nasıl yapıcam

Arkadaşlar internetim gerektiği gibi çalışmıyor misal oyun indiriyorum 8mb/sn ile indiriyor 3 lere iniyor tekrar 5 lere çıkıyor oyunlarda arkadaşımın internet paketi 35mb benimki 50mb lık paket o 20 ping alıyor ben 80-40 arası anlamadığım bir sorun var modem ayarlarından düzeltilebilecek birşeymi pc ye ethernet ile bağlı kablolar daha yeni yenilendi
İnternet servisini ara onlardan kaynaklı olabilir değil ise steam den 5 6 7 mb a kisitla sabit indirebilirsin belki bendede oluyordu ben kısıtlayinca düzeldi kablosuyla wi fi adaptör alıp deneyebilirsin

Hangi aşamada takıldın ?
Modem arayüzene giremiyorum
Post automatically merged:

İnternet servisini ara onlardan kaynaklı olabilir değil ise steam den 5 6 7 mb a kisitla sabit indirebilirsin belki bendede oluyordu ben kısıtlayinca düzeldi kablosuyla wi fi adaptör alıp deneyebilirsin
Oyunlarda vs. De ping oluyor hocam başka bir şey bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri