Neler Yeni

İnternetim Hızlı Olmasına Rağmen İndirmeler Yavaş

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Site ile alakalı. Sitenin bant genişliği sınırlıysa indirme yavaş gerçekleşir. Bende de durum böyle. Bazı siteler 12 mb/s indirirken bazı siteler 300 kb/s'de indiriyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Kimsenin bir şeye muhalefet olduğu yok doğrusunu söyledim sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şeyi falan yapmadım doğru şeyi söyledim.
tamam işte. ben de aynısını söyledim az önce. bir önceki konuda neden bana karşı böyle konuştunuz. mesaiye başlar gibi pcyi açıp arkada technopat ve da açıyorum bekliyorum alanımdaki konunun gelmesini. o kadar yardımcı oluyorum. çoğu insanın bilmediği aşırı işe yarayan taktikleri veriyorum ama aldığım cevap "alıntısın".

Kimsenin bir şeye muhalefet olduğu yok doğrusunu söyledim sadece.

Aynı şeyi falan yapmadım doğru şeyi söyledim.

Ve sende üstüne alındın.
üstüme alındım çünkü senin cevap verdiğin mesajın içerisinde ben de varım. yani sen, ben dahil oradaki etiketli kişilere bunu söylemiş olmuyor musun ?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
tamam işte. ben de aynısını söyledim az önce. bir önceki konuda neden bana karşı böyle konuştunuz. mesaiye başlar gibi pcyi açıp arkada technopat ve da açıyorum bekliyorum alanımdaki konunun gelmesini. o kadar yardımcı oluyorum. çoğu insanın bilmediği aşırı işe yarayan taktikleri veriyorum ama aldığım cevap "alıntısın".

üstüme alındım çünkü senin cevap verdiğin mesajın içerisinde ben de varım. yani sen, ben dahil oradaki etiketli kişilere bunu söylemiş olmuyor musun ?
Alıntı dediğimde tek sen üstüne alındın. Ayrıca teorik olarak bu yaptığın ''alıntı'' oluyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Alıntı dediğimde tek sen üstüne alındın. Ayrıca teorik olarak bu yaptığın ''alıntı'' oluyor.
o sırada ben üstüme alınmadım. orada etiketli kişilerin haklarını savunmaya çalıştım ama onlar umursamadı. lütfen anla artık.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Site ile alakalı. Sitenin bant genişliği sınırlıysa indirme yavaş gerçekleşir. Bende de durum böyle. Bazı siteler 12 mb/s indirirken bazı siteler 300 kb/s'de indiriyor.
Evet. Mesela ben 35 Mbps alıyorum , tarayıcılardan bir şey indirirken max 4.2 MB görüyorum aynı şey steam içinde geçerli ama Microsoft Store üzerinden indirirken tam 35 Mbps olarak indiriyorum. Tamamen sunucu ile alakalı.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Evet. Mesela ben 35 Mbps alıyorum , tarayıcılardan bir şey indirirken max 4.2 MB görüyorum aynı şey steam içinde geçerli ama Microsoft Store üzerinden indirirken tam 35 Mbps olarak indiriyorum. Tamamen sunucu ile alakalı.
Bende de Steam hızlı, Epic Games yavaş indiriyor. :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Technopat'ta 262 mesajın var öyle bir anlatıyorsun ki sanki o forumun tek üyesi sensin.
tamam. tek üyesi ben değilim tabii ki. ama insanlara yardımcı oluyorum. benim forumdaki amacım bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,041
Üyeler
167,596
Son üye
G3CE
Top Bottom