leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
aynı şeyi önceki konuda da yaptı...Chrome'u demek istemiş işte niye her şeye muhalefet oluyosunuz ki.
aynı şeyi önceki konuda da yaptı...Chrome'u demek istemiş işte niye her şeye muhalefet oluyosunuz ki.
Kimsenin bir şeye muhalefet olduğu yok doğrusunu söyledim sadece.Chrome'u demek istemiş işte niye her şeye muhalefet oluyosunuz ki.
Aynı şeyi falan yapmadım doğru şeyi söyledim.aynı şeyi önceki konuda da yaptı...
tamam işte. ben de aynısını söyledim az önce. bir önceki konuda neden bana karşı böyle konuştunuz. mesaiye başlar gibi pcyi açıp arkada technopat ve da açıyorum bekliyorum alanımdaki konunun gelmesini. o kadar yardımcı oluyorum. çoğu insanın bilmediği aşırı işe yarayan taktikleri veriyorum ama aldığım cevap "alıntısın".Kimsenin bir şeye muhalefet olduğu yok doğrusunu söyledim sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şeyi falan yapmadım doğru şeyi söyledim.
üstüme alındım çünkü senin cevap verdiğin mesajın içerisinde ben de varım. yani sen, ben dahil oradaki etiketli kişilere bunu söylemiş olmuyor musun ?Kimsenin bir şeye muhalefet olduğu yok doğrusunu söyledim sadece.
Aynı şeyi falan yapmadım doğru şeyi söyledim.
Ve sende üstüne alındın.
Alıntı dediğimde tek sen üstüne alındın. Ayrıca teorik olarak bu yaptığın ''alıntı'' oluyor.tamam işte. ben de aynısını söyledim az önce. bir önceki konuda neden bana karşı böyle konuştunuz. mesaiye başlar gibi pcyi açıp arkada technopat ve da açıyorum bekliyorum alanımdaki konunun gelmesini. o kadar yardımcı oluyorum. çoğu insanın bilmediği aşırı işe yarayan taktikleri veriyorum ama aldığım cevap "alıntısın".
üstüme alındım çünkü senin cevap verdiğin mesajın içerisinde ben de varım. yani sen, ben dahil oradaki etiketli kişilere bunu söylemiş olmuyor musun ?
o sırada ben üstüme alınmadım. orada etiketli kişilerin haklarını savunmaya çalıştım ama onlar umursamadı. lütfen anla artık.Alıntı dediğimde tek sen üstüne alındın. Ayrıca teorik olarak bu yaptığın ''alıntı'' oluyor.
Evet. Mesela ben 35 Mbps alıyorum , tarayıcılardan bir şey indirirken max 4.2 MB görüyorum aynı şey steam içinde geçerli ama Microsoft Store üzerinden indirirken tam 35 Mbps olarak indiriyorum. Tamamen sunucu ile alakalı.Site ile alakalı. Sitenin bant genişliği sınırlıysa indirme yavaş gerçekleşir. Bende de durum böyle. Bazı siteler 12 mb/s indirirken bazı siteler 300 kb/s'de indiriyor.
Bende de Steam hızlı, Epic Games yavaş indiriyor.Evet. Mesela ben 35 Mbps alıyorum , tarayıcılardan bir şey indirirken max 4.2 MB görüyorum aynı şey steam içinde geçerli ama Microsoft Store üzerinden indirirken tam 35 Mbps olarak indiriyorum. Tamamen sunucu ile alakalı.
Technopat'ta 262 mesajın var öyle bir anlatıyorsun ki sanki o forumun tek üyesi sensin.o sırada ben üstüme alınmadım. orada etiketli kişilerin haklarını savunmaya çalıştım ama onlar umursamadı. lütfen anla artık.
tamam. tek üyesi ben değilim tabii ki. ama insanlara yardımcı oluyorum. benim forumdaki amacım bu.Technopat'ta 262 mesajın var öyle bir anlatıyorsun ki sanki o forumun tek üyesi sensin.