İnternetim Hızlı Olmasına Rağmen İndirmeler Yavaş

Thernnell

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar internet hızım 100mbps ve uploadım 8 buna rağmen googleden ve ya farklı bi tarayıcıdan indirme yaparken indirme hızım 800kbs ye çıkıyor en fazla steamdan indirince normal hızda inidiyorum nedeni ne olabilir çözümünü söyler misiniz

Arkadaşlar internet hızım 100mbps ve uploadım 8 buna rağmen googleden ve ya farklı bi tarayıcıdan indirme yaparken indirme hızım 800kbs ye çıkıyor en fazla steamdan indirince normal hızda inidiyorum nedeni ne olabilir çözümünü söyler misiniz
paket mi 100mbps yoksa speedtest sonucunuz mu ?

İndirdiğin sitenin verebileceği maksimum hız o dur onun üstüne çıkamazsın.

O site ile ilgili olmasi lazim

Sitenin indirme sunucusu kalitesizdir maksimum o kadar hız veriyordur

kablo ile internet de hiçbir sıkıntı yok sadece tarayıcı üzerinden indirmeler aşırı yavaş steam uplay epicgames origin de fln hiçbir sıkıntı yok
tarayıcının veya dosyanın yüklü olduğu site çökmelere karşı bant genişliği sınırlaması tarzında bir şey uygulamış olabilir.

Kullandığınız tarayıcıyı yazar mısınız? Eğer Opera GX kullanıyorsanız internet sınırlamasını kapatın.

Ayrıca Google bir tarayıcı değil arama motorudur.

Kullandığınız tarayıcıyı yazar mısınız? Eğer Opera GX kullanıyorsanız internet sınırlamasını kapatın.

Ayrıca Google bir tarayıcı değil arama motorudur.
:)
Tüm tarayıcılarda aynısı oluyor sınırlamayı nerden kapatacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chrome'u demek istemiş işte niye her şeye muhalefet oluyosunuz ki.
Arkadaş çok bilgili lütfen öyle demeyelim :)

Geri