Neler Yeni

Yardım İnternetim iyi ama yavaş

MrBLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MrBLL
İnternet test sonuçlarım çok iyi ama videolara gelince takılmalar oluyor sebebi ne olabilir ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?

Ekler

• İnternetim.png
    İnternetim.png
    45.5 KB · Hit: 75

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,636
İsim
.
Knk o Bugün iftara yakin bi saate bende de oldu bu sende süreklidevam eden biseymi yoksa sadecebugun mu oldu sadece bugun olduysa o bendede oldu

MrBLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MrBLL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk o Bugün iftara yakin bi saate bende de oldu bu sende süreklidevam eden biseymi yoksa sadecebugun mu oldu sadece bugun olduysa o bendede oldu
Sürekli olan bişi knk daha önce de oluyordu tek videoda değil instagramda vs sürekli takılmalar oluyor o an hemen test yapıyorum hız yine yüksek ping düşük, garip

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Deniz Hazırbaş
Eğer Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız, kablolu bağlantı deneyin. Değişiklik olmazsa aynı işlemleri farklı bir tarayıcıda yapmayı deneyin.
VPN kullanmadığınıza ve arka planda internetinizi yavaşlatacak(kullanan) UTorrent gibi programların açık olmamasına dikkat edin.

MrBLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MrBLL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayda kaç para veriyorsun
ve hız paketin kaç
Paketim 100 ama altyapımdan dolayı 80 civarı alıyorum. 100 lira maksimum aylık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer Wi-Fi üzerinden bağlanıyorsanız, kablolu bağlantı deneyin. Değişiklik olmazsa aynı işlemleri farklı bir tarayıcıda yapmayı deneyin.
VPN kullanmadığınıza ve arka planda internetinizi yavaşlatacak(kullanan) UTorrent gibi programların açık olmamasına dikkat edin.
Kablolu bağlantı yapıyorum ama sorunlar kablosuzda da oluyor. Torrent kullanıyorum dikkat ederim görev yöneticisinden eyvallah başkan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,807
Üyeler
159,056
Son üye
memotgn
Top Bottom