Ben 4 senedir TürkNet kullanıyorum. TürkNet'e geçiş yapmadım. Şu TürkNet düşmanlığınıza son verin artık(!)dostum. ben sana geçen hafta belki de birkaç gün önce türk telekom önerisi yapmıştım. türknet'e mi geçtin cidden. tamam daha ucuz olabilir ama bu daha düzgün bir hizmet alacağın anlamına gelmez.
Bendim(tahminen) o en azından bende aynı değerlerdeydim ve bir kaç gün ince onerdindostum. ben sana geçen hafta belki de birkaç gün önce türk telekom önerisi yapmıştım. türknet'e mi geçtin cidden. tamam daha ucuz olabilir ama bu daha düzgün bir hizmet alacağın anlamına gelmez.
niye emmiolu ( AGA SORUYU YANLIŞ ANLADIM SİLMEYE ÇALIŞIYOM)bizi çekme beğenmezler emmiolu
yok. telekom santralinin karşısında oturan birisi vardı ona önerdim.Bendim(tahminen) o en azından bende aynı değerlerdeydim ve bir kaç gün ince onerdin
Umarim ironidir yoksaYarım saat öncesine kadar gayet hızlı olan internetim şimdi hiçbir yere girmiyor. Siteler ağır yükleniyor, filmler hiç izlenmiyor. Sizce sebebi nedir? Sizin internetinizde de sorun var mı?
Pardon knk karisrirdim uploud ile dowlaound iYarım saat öncesine kadar gayet hızlı olan internetim şimdi hiçbir yere girmiyor. Siteler ağır yükleniyor, filmler hiç izlenmiyor. Sizce sebebi nedir? Sizin internetinizde de sorun var mı?
Bence senin TurkNet'i övmeyi bırakman gerekiyor.Şu TürkNet düşmanlığınıza son verin artık(!)
" Saha ekipleri sizlere işlem yapacağını beyan ederek işlem yapmadıkları için saha çalışanlarının yöneticisine konuyu aktardım ". Ne kadar doğrudur bilemem şayet ben kişisel fikrimi size söylüyorum. Ben çok memnunum. Daha önce hiç açtığım destek kayıtlarına böyle cevaplar almamıştım. Açıklama yapıldığı üzere sizin ikamet ettiğiniz lokasyondaki ekipler sıkıntılıysa TürkNet ne yapsın? Türk Telekom altyapısından hizmet alıyorsun. TürkNet sadece aracı olmaktadır.Bence senin TurkNet'i övmeyi bırakman gerekiyor.
Firma kötü ve sorunlu. Bu gayet bilinen bir gerçek.
En son seninle bu konuyu tartıştığımızda "altyapı" vs. demiştin.
Sana cevap olarak yazdığım uzun mesajı ve görselleri cevapsız bırakmıştın.
Bu da yakın zamanda sebepsizce olan ve 12 gün boyunca internetin kesilmesi ile alakalı olan arıza kaydından bir kesit.
Firma kötü.
Bu kadar basit ve net.
Alıntıyı görüntüle
Hala TurkNet'i koruyorsun. İnanılmaz bir detaysın.Sizin ikamet ettiğiniz lokasyondaki ekipler sıkıntılıysa TürkNet ne yapsın?
Türk Telekom altyapısından hizmet alıyorsun. TürkNet sadece aracı olmaktadır.
Söyle direk hallolur değerler çok iyi.Yarım saat öncesine kadar gayet hızlı olan internetim şimdi hiçbir yere girmiyor. Siteler ağır yükleniyor, filmler hiç izlenmiyor. Sizce sebebi nedir? Sizin internetinizde de sorun var mı?
Ben hiçbir firmayı savunmam. Her firmanın elbette var bir kusuru ama TürkNet'e bu kadar yüklenilmesi bana saçma geliyor sırf müşteri hizmetleri yok diye. Konuyu uzatmaya gerek yok. Ben memnunum tavsiye etmeye de devam edeceğim.Hala TurkNet'i koruyorsun. İnanılmaz bir detaysın.
TT altyapısına bugün geçtim. Yani TT altyapısından hizmet almıyordum.
Geçiş sebebi de TurkNet'in 3 Mbps internet veriyor olması.
Sorunum düzeldi.Söyle direk hallolur değerler çok iyi.
Usta ben de geçeceğim ne yapalım TT devam edelim yani Kablonet yok burada millenicom 12 veriyor türknet bana 100 veriyor o zaman türknet geççem inşallah pişman olmamBen hiçbir firmayı savunmam. Her firmanın elbette var bir kusuru ama TürkNet'e bu kadar yüklenilmesi bana saçma geliyor sırf müşteri hizmetleri yok diye. Konuyu uzatmaya gerek yok. Ben memnunum tavsiye etmeye de devam edeceğim.
Sorunum düzeldi.