Uğur
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 715
- İsim
- Uğur Duran
- ugurdurann_
- Steam
- zehnX
Türknet kullanıyorum 3-4 yıldır toplasan Max 10 kere anca sorun yaşamışımdır onlarda ufak tefek saatlik sorunlar. Dün türk telekom ekiplerini saha dolabının orda gördüm saat öğlen 2-3 civarıydı o saatden beri internet yok yani 1 günü geçti aynı adamlar bugün de geldiler kablo falan söktüler ve arabalarına (arkası açık kasalı) koydular 2 torba kablo bu arada adamların üstünde herhangi bir türk telekom yazısıda yok siviller ama arada türk telekom aracı geliyordu yanlarına bugün de sabah çalıştılar ve saat 16.30 da gittiler yani hala internet yok. Türknete yazdım planlı çalışma yok dediler yani bize haber vermedi dediler ve türk telekoma ilettiklerini ve ilgilendiklerini söylediler. Şuan tek çarem beklemek herhalde yada başka yapabileceğim bir şey var mı? O saha dolabında ne yapmış olabilirler 2 gün internet yok ?
@Mehmet Yılmaz ve @alpolojix hocam sizce yaptıkları işlem nedir kabloları falan mı yenilecekler acaba kaç gün daha internet olmaz bide işlem sonucu internette hız düşmesi veya artması olur mu yoksa sabit mi kalır. Etiketliyip rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz ve @alpolojix hocam sizce yaptıkları işlem nedir kabloları falan mı yenilecekler acaba kaç gün daha internet olmaz bide işlem sonucu internette hız düşmesi veya artması olur mu yoksa sabit mi kalır. Etiketliyip rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Son düzenleme: