Neler Yeni

Yardım İnternetim yok yardım eder misiniz ?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Türknet kullanıyorum 3-4 yıldır toplasan Max 10 kere anca sorun yaşamışımdır onlarda ufak tefek saatlik sorunlar. Dün türk telekom ekiplerini saha dolabının orda gördüm saat öğlen 2-3 civarıydı o saatden beri internet yok yani 1 günü geçti aynı adamlar bugün de geldiler kablo falan söktüler ve arabalarına (arkası açık kasalı) koydular 2 torba kablo bu arada adamların üstünde herhangi bir türk telekom yazısıda yok siviller ama arada türk telekom aracı geliyordu yanlarına bugün de sabah çalıştılar ve saat 16.30 da gittiler yani hala internet yok. Türknete yazdım planlı çalışma yok dediler yani bize haber vermedi dediler ve türk telekoma ilettiklerini ve ilgilendiklerini söylediler. Şuan tek çarem beklemek herhalde yada başka yapabileceğim bir şey var mı? O saha dolabında ne yapmış olabilirler 2 gün internet yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz ve @alpolojix hocam sizce yaptıkları işlem nedir kabloları falan mı yenilecekler acaba kaç gün daha internet olmaz bide işlem sonucu internette hız düşmesi veya artması olur mu yoksa sabit mi kalır. Etiketliyip rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türknet kullanıyorum 3-4 yıldır toplasan Max 10 kere anca sorun yaşamışımdır onlarda ufak tefek saatlik sorunlar. Dün türk telekom ekiplerini saha dolabının orda gördüm saat öğlen 2-3 civarıydı o saatden beri internet yok yani 1 günü geçti aynı adamlar bugün de geldiler kablo falan söktüler ve arabalarına (arkası açık kasalı) koydular 2 torba kablo bu arada adamların üstünde herhangi bir türk telekom yazısıda yok siviller ama arada türk telekom aracı geliyordu yanlarına bugün de sabah çalıştılar ve saat 16.30 da gittiler yani hala internet yok. Türknete yazdım planlı çalışma yok dediler yani bize haber vermedi dediler ve türk telekoma ilettiklerini ve ilgilendiklerini söylediler. Şuan tek çarem beklemek herhalde yada başka yapabileceğim bir şey var mı? O saha dolabında ne yapmış olabilirler 2 gün internet yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz ve @alpolojix hocam sizce yaptıkları işlem nedir kabloları falan mı yenilecekler acaba kaç gün daha internet olmaz bide işlem sonucu internette hız düşmesi veya artması olur mu yoksa sabit mi kalır. Etiketliyip rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Bunlar planlı çalışma kategorisine girmez göremez onlar. Port taşıyorlardır, talep açıp sorsaydınya işte :)

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar planlı çalışma kategorisine girmez göremez onlar. Port taşıyorlardır, talep açıp sorsaydınya işte :)
Türknete destek kaydı oluşturdum aradılar zaten direkt evet dedi bende burdan görüyorum internetiniz yok dedi. Türk Telekom bize bir bilgi vermedi dediler bakım konusunda sonra da türk telekom ile konuşacaklarını gelişme olduğunda da bilgilendireceğiz dedi türknet hala bekliyorum ama gelişme yok zaten adamlar gideli baya oldu mesaileri bitti gün içinde takip ettim çoğunlukla oturdular zaten. Yarın yanlarına gitcem umarım yarın düzeltirler interneti. Bilgim olmadığından soruyorum port taşırken tüm internetleri kesmek zorundalarmı yani açık kalsa nolurdu arada kesilse falan ?

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
1 hafta önce tır geçti sokaktan bizim sokağın bütün kabloları koptu. Herkesin kablosu 1 gün içinde yapıldı. Benim ki yapılmadı türknete yazdım evet internetiniz yok dedi. Bide soruyor neden acaba diye. Eve gelen kablo kopuk dedim tamam iletiyorum dedi 3 gün oldu kimse yok sonra ard arda türknet uygulamasından habire destek talabinde bulundum geldiler. Ard arda desteğe yaz

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
1 hafta önce tır geçti sokaktan bizim sokağın bütün kabloları koptu. Herkesin kablosu 1 gün içinde yapıldı. Benim ki yapılmadı türknete yazdım evet internetiniz yok dedi. Bide soruyor neden acaba diye. Eve gelen kablo kopuk dedim tamam iletiyorum dedi 3 gün oldu kimse yok sonra ard arda türknet uygulamasından habire destek talabinde bulundum geldiler. Ard arda desteğe yaz
Ama benim sorunum türknet ile değil işte türk telekom ekipleri ile binanın karşısında saha dolabı var orada bişi yapıyorlar yarın gelirlerse yanlarına gidip sorucam.

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
Ama benim sorunum türknet ile değil işte türk telekom ekipleri ile binanın karşısında saha dolabı var orada bişi yapıyorlar yarın gelirlerse yanlarına gidip sorucam.
Türk et kullanmıyor usun kardeşim senin sorunun türknetle

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Türk et kullanmıyor usun kardeşim senin sorunun türknetle
Türk telekomun ekipleri kesti diyorum yazıda nasıl türknet ile sorunum olsun bugün zaten sabah türk telekom dan adam geldi telefonda arkadaşı ile konuşup çözdüler sorunu nedeni ise saha dolabında bişi değiştirmişler tam hatırlamıyorum. Bu süreçte de türknet yardım etti zaten.

Top Bottom