internetiniz yavaş mı ?

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
arkadaşlar pc de normalde 100 mbps alıyorum ama sitelere geç giriyor mobilde insta yüklenmiyor resmen bembeyaz ekrana bakıyorum mobil internetim turkcell o da bir şey göstertmiyor internetlerde bir sorun mu var arkadaşlarım da yaşamış sorunu

arkadaşlar pc de normalde 100 mbps alıyorum ama sitelere geç giriyor mobilde insta yüklenmiyor resmen bembeyaz ekrana bakıyorum mobil internetim turkcell o da bir şey göstertmiyor internetlerde bir sorun mu var arkadaşlarım da yaşamış sorunu
İnsta bakma herkesde öyle sayılır speedtestden test sonucunu at.

Kablosuz baglaniyorsan modemin sinyal gücü kötü olabilir

1623791508882.png

Normalde 26-27 Mbp/s ve 7-8MS ping alıyorum fakat şuan evde bağlanan 2-3 kişi bulunmakta.

İnsta bakma herkesde öyle sayılır speedtestden test sonucunu at.
knk ping 6 95 mbps hız 4.3 civarı upload var ama sitelere yavaş giriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz baglaniyorsan modemin sinyal gücü kötü olabilir
yoo pc de de sıkıntı var arkadaşlarımda da varmış sıkıntı orada mersinde 3 4 arkadaşa sordum hepsi sıkıntı var dedi

yoo pc de de sıkıntı var arkadaşlarımda da varmış sıkıntı orada mersinde 3 4 arkadaşa sordum hepsi sıkıntı var dedi
Modemi yeniden başlat düzelmezse süperonline sorunlu.

Alıntıyı görüntüle

Normalde 26-27 Mbp/s ve 7-8MS ping alıyorum fakat şuan evde bağlanan 2-3 kişi bulunmakta.
bizde bağlı var ama kullanmıyorlar knk şehir genelinde farklı iss kullananlarda da var sıkıntı

Modemi yeniden başlat düzelmezse süperonline sorunlu.
kablonet knk ama yaptık hatta iss yetkilisi ile görüşme esnasında yapmamı istemişti bir reset atacaktı o da

Ortalama aynı değerlere sahibim ve ben de Superonline kullanıyorum. Genel olarak tüm siteler ve youtube, netflix gibi platformlar gayet hızlı fakat son günlerde bazı sitelerde dizi izlerken donarak izliyorum. Bunun site kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ekleme yapayım, şu anda 2.4GHz ile bağlıyım ve modem ile aramda 50cm mesafe var. İnstagram'da keşfetin yüklenmesi 5 saniye sürüyor. İnstagram kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü bu internet ile aynı anda 2 adet 4k video izleyebiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,306
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri