Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
13/0.6 TTnet kullanıyorum, çok memnun olduğum söylenemez ama yetiyor, yetmek zorunda vdsl olmadığı için
olsa zaten anında geçeceğiz
İstersen son ay geçebilirsin TurkneteTürk telekom kullanıcısı olarak internetimden aşırı memnunum. Memnun olmadığım şey fiyatı ama onun da internet deneyimi ile alakası yok. Martta taahhüt bitince internet hızımı daha ucuza yükseltmek için türknete geçmeyi düşünüyorum.
Çok Memnunum Türk Telekom Bir Harika.İnternet için açtığım anketlerin bir yenisini memnuniyet üzerine yapıyorum. Dilerseniz bu gönderi altında memnuniyetinizi özel olarak belirtebilirsiniz tabii.
Önceki Anketler
Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa...forum.donanimarsivi.com
Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun...forum.donanimarsivi.com
TTNet ismi sonradan türktelekom olmadı mı?TTNET Kullanmaktaydım, 50 mbps paketi olmasına rağmen 10mbps alıyordum maksimum. Allah'tan taahhüt süresi bitti de GıbırNET'e giriş yaptım. Çok iyi ilgileniyorlar sağ olsunlar. Çok para ödemiyorum 50mbps paketini sorunsuz kullanıyorum.
Tam 1 gbps vermiyor galiba. Yani ben bi 1000mbps falan beklerdim en azından.Türknet sağolsun 1gbps/1gbps 100 TL
(Ss telefondan)